Fotbalistul de la Petrolul visează cu ochii deschiși: „Vreau să ajung în Premier League!”

Se poate spune că fotbalistul de la Petrolul visează cu ochii deschiși în urma debutului perfect pe care l-a avut în tricoul grupării de pe „Ilie Oană”.

Albin Berisha este un atacant kosovar în vârstă de 23 de ani și fost transferat de echipa din Ploiești recent de la FC Ballkani, din țara natală. El a debutat sub comanda lui Florin Pîrvu în meciul câștigat de „lupii galbeni” pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași cu scorul de 2-1, când chiar a marcat golul victoriei în minutul 90+4, în cadrul celei mai recente ediții de Superliga.

Fotbalistul de la Petrolul visează să ajungă în Premier League, după ce l-a luat drept model pe Luis Suarez

La scurt timp, el a vorbit despre transferul său la Petrolul și despre ce implică acest pas făcut de el în carieră, dar a dat câteva detalii și în legătură cu argumentele pe care le-a avut în momentul în care a decis să dea curs ofertei primite din partea clubului galben-albastru.

De asemenea, Berisha a dezvăluit și care sunt fotbaliștii de la nivel internațional pe care îi apreciază cel mai mult, dar și că marele său vis este reprezentat de un eventual viitor transfer în Premier League.

„Nu știam nimic de Petrolul, dar cum a apărut oferta am intrat pe internet și am început să caut. Am văzut că e o echipă de tradiție, o echipă cu pretenții, cu fani înfocați. Au mai fost discuții și cu alte echipe, dar eu am fost mulțumit de ce mi s-a oferit aici, așa că am acceptat din prima. Mi-a plăcut și când am citit că aici sunt lupii, mi s-a părut așa entuziasmant să fiu și eu „lup”.

(n.r. dacă în decizia de a semna cu Petrolul a contat faptul că în Superliga activau deja la acel moment câțiva jucători din Kosovo) Sigur că da. Rrahmani și Krasniqi au deschis drumul kosovarilor în România. Cu Rrahmani au vorbit și înainte și după ce am semnat cu Petrolul. El mi-a vorbit foarte frumos de România și mi-a spus că la echipe precum Petrolul sau Rapid te simți cu adevărat fotbalist, pentru că joci în fața unui public pătimaș. Asta am simțit și eu la primul meci.

Albin Berisha: „Mi se pare campionatul cel mai potrivit pentru un atacant”

Eu am găsit un grup excelent aici. Colegii și toată lumea din club m-au primit foarte bine, iar organizarea mi se pare de club profesionist. La meciul cu CFR Cluj am fost în tribună și văzând atmosfera de pe stadion am fost convins că am venit la locul potrivit pentru mine.

(…) Îl admir enorm pe Messi, dar ca atacant îmi place mult Luis Suarez. Mi se pare genul de vârf pragmatic, capabil să înscrie de două ori dintr-o ocazie.

(…) Aș vrea să joc în Premier League, și voi face totul să ajung acolo. Mi se pare campionatul cel mai potrivit pentru un atacant”, a spus Albin Berisha, potrivit prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare