Hotărâre curioasă a lui Novak Djokovic, înainte de participarea la Roland Garros! Superstarul sârb a aceptat un wild-card pentru un turneu ATP 250

Novak Djokovic (36 de ani) a adoptat o decizie surprinzătoare, cu o săptămână înainte de startul Roland Garros, prestigiosul turneul organizat în capitala Franței.

Legendarul tenismen din Serbia a hotărât să accepte invitația primită din partea organizatorilor competiției ATP 250 de la Geneva.

Novak Djokovic joacă la Geneva, înainte de Roland Garros

Turneul ATP 250 de la Geneva se va disputa în perioada 19-25 mai, cu o săptămână înaintea startului de la Roland Garros. Novak Djokovic a reușit colosala performanță de a cuceri al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră la Paris, anul trecut.

Jucătorul sârb de 36 de ani va evolua pe zgura din Elveția. Premiile totale ale turneului de la Geneva ating suma de aproximativ 580.000 de euro. Conform jurnaliștilor francezi de la L’Équipe, Novak Djokovic va da piept, marți sau miercuri, cu primul adversar.

  • Anul 2024 nu i-a adus vreun trofeu lui „Nole”, după ce 2023 a fost încununat de performanțe.
    Ediția din acest an a Roland Garros se va desfășura între 26 mai și 9 iunie.

Tenismenul din Serbia nu trece printr-o situație tocmai plăcută, întrucât condiția sa fizică îi dă bătăi de cap. Având în vedere acest context, „Nole” a decis să meargă la Belgrad, ulterior eliminării de la Roma. Sportivul a părăsit turneul din capitala Italiei în turul trei și s-a întors în țara natală pentru a efectua o serie de teste.

NU RATA: Ion Țiriac l-a „inventat” şi pe Novak Djokovic. Veste uimitoare despre călătoriile pe care le-a făcut sârbul în România

Sârbul a fost implicat într-un incident la Roma

După cum am precizat anterior, Novak Djokovic a fost eliminat la Roma în turul trei. Înainte de meciul din această fază a turneului din capitala Italiei, „Nole” trecuse fără emoții de Corentin Moutet în turul al doilea, scor 6-3, 6-1.

Victoria sârbului a fost însă umbrită de un eveniment nefericit, care l-a avut în prim-plan pe acesta. Legendarul tenismen din Serbia a dorit să le acorde autografe fanilor, clipă în care unuia dintre susținătorii săi i-a scăpat din mâini un recipient de aluminiu.

Acel obiect l-a lovit pe Djokovic în cap, iar jucătorul s-a prăbușit la sol, acuzând dureri mari. După victoria de pe teren, „Nole” nu s-a prezentat la conferința de presă. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale la vestiare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare