Massimiliano Allegri a dat-o la pace cu jurnalistul pe care l-a amenințat că „îi jupoaie urechile”! Comunicat oficial

Massimiliano Allegri s-a aflat în centrul unui scandal monstru după finala Cupei Italiei dintre Atalanta și Juventus, câștigată de echipa sa pe „Stadio Olimpico” din Roma cu scorul de 1-0.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost eliminat în prelungirile jocului pentru proteste, iar ulterior s-a dezlănțuit pe tunelul care duce spre vestiare, dar și la conferința de presă.

Massimiliano Allegri s-a împăcat cu directorul Tuttosport Guido Vaciago, pe care îl amenințase în stil mafiot după finala Cupei Italiei

El a răbufnit la un moment dat la adresa directorului ziarului Tuttosport, publicație din Torino, Guido Vaciago, pe care l-a amenințat într-un adevărat stil mafiot.

„Director de rahat! Da, ești un director de rahat! Scrie adevărul în ziarul tău, nu ceea ce clubul îți spune! Știu unde să te găsesc.

Știu unde să te aștept. Voi veni și își voi jupui ambele urechi! Voi veni și te voi lovi în față. Scrie adevărul în ziar”, au fost cuvintele rostite în acele momente de către Massimiliano Allegri, în versiunea prezentată de jurnalistul respectiv.

Cei doi au emis un comunicat comun de presă în cursul zilei de vineri

Se pare însă că ulterior antrenorul lui Juventus, care este pe cale să fie îndepărtat din această funcție, și-a prezentat scuzele față de directorul de la Tuttosport, iar cei doi s-au împăcat, după cum reiese dintr-un comunicat oficial emis la comun de către cei doi.

„Legat de evenimentele petrecute la finalul meciului Atalanta – Juventus și de lucrurile scrie în presă despre ei în cursul zilei de ieri (n.r. joi), antrenorul Massimiliano Allegri și directorul Tuttosport Guido Vaciago declară că, după ce au discutat despre acest lucru, au rezolvat situația nefericită care i-a privit și și-au pus la punct toate neînțelegerile în spirit de colaborare și cu simț de răspundere.

Massimiliano Allegri a regretat ce s-a întâmplat miercuri seară, explicând că nu și-a dorit sub nicio formă să îl amenințe sau să îl insulte pe Guido Vaciago. Astfel, climatul de cordialitate, relaxare și respect maxim din punct de vedere uman și profesional care a existat întotdeauna între ei a fost restabilit”, se arată în comunicatul emis de Tuttosport în cursul zilei de vineri.

Contextul în care s-a produs ieșirea șocantă a antrenorului italian este reprezentat de discuțiile din spațiul public legate de faptul că ar fi doar o chestiune de timp până când el va fi demis de la Juventus, urmând a fi înlocuit, cel mai probabil, cu Thiago Motta, tehnicianul care a făcut senzație în acest sezon de Serie A la Bologna, echipă pe care a calificat-o în faza principală din stagiunea viitoare de UEFA Champions League.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare