Număr infim de bilete pentru Dinamo la returul cu Csikszereda! Anunț războinic legat de a doua manșă a barajului, făcut de ultrașii alb-roșiilor! Invazie la Miercurea Ciuc

Dinamo și Csikszereda vor da piept de două ori în barajul pentru menținerea/promovarea în SuperLiga. Meciul tur se va disputa luni, 20 mai, începând cu ora 20:00, pe Arena Națională.

Pentru returul de pe terenul divizionarei secunde, fanii lui Dinamo se „bucură” de 125 de bilete primite. Aceștia au tratat subiectul prin intermediul unei postări din mediul online.

Fanii lui Dinamo, 125 de bilete la returul cu Csikszereda!

Susținătorii echipei pregătite de croatul Zeljko Kopic au luat cu asalt casele de bilete pentru prima manșă a barajului cu Csikszereda. Până la acest moment, dinamoviștii au reușit să cumpere peste 20.000 de bilete pentru meciul de totul sau nimic de pe Arena Națională.

Conducătorii clubului din eșalonul secund al fotbalului românesc au ajuns la concluzia că fanii bucureștenilor ar avea un cuvânt important de spus la retur, poate prea important. Astfel, au decis să le ofere „câinilor” doar 125 de bilete, în limita regulamentelor în vigoare.

Dată fiind situația, ultrașii din „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” au avut un anunț de făcut. Aceștia le-au transmis celor de la Csikszereda că se vor trezi pe cap cu 10.000 de alb-roșii la partida decisivă din returul barajului.

Ce au anunțat ultrașii dinamoviști

„Suporterii sunt o parte integrantă din viața unei echipe. Sunt cei care contribuie cu inima, sufletul și cu cele mai pure sentimente în viața acesteia. Dar sunt momente în istoria unei echipe când suporterii trebuie să își asume și responsabilitatea pentru reușita echipei. În astfel de momente grele, echipa din teren are nevoie de susținere în drumul spre victorie, dar sunt și momente când acțiunile suporterilor pot influența soarta unui meci, căci modul în care este structurat regulamentul jocului, de multe ori, nu ia în considerare că acesta este despre pasiune dusă la extrem, nu doar despre o întrecere sportivă. Acestea sunt momente în care suporterul trebuie să apeleze la rațiune, contrar voinței și pasiunii sale.

Totuși, atunci când acționează împreună, suporterii pot face minuni, iar noi am demonstrat asta de nenumărate ori. Nu trebuie să se întoarcă un jucător spre noi să ne îndemne să încurajăm echipa, căci noi facem asta din proprie inițiativă. Jucătorii trebuie doar să se alimenteze din forța pe care le-o oferă suporterii și să transpună în teren până la ultimul fluier. La final vom fi cu toții bucuroși.

Acum, totul ține doar de noi, echipă și suporteri, într-un tot unitar. Nu mai trebuie să urmărim pe telefoane rezultatele altor echipe. Avem în față 2 meciuri ale căror rezultate doar noi le putem stabili, prin joc și atmosfera din stadion. Pentru joc avem jucători, dar strigătul nostru din peluză trebuie să se audă în toată țara.

La Miercurea-Ciuc ne-au dat 125 de bilete. Anunțăm de acum că duminică și luni, 26 și 27 mai vom merge 10.000 la Miercurea Ciuc. Nu avem nevoie de bilete. Ei sunt cei care se vor simți în deplasare pe propriul lor stadion care va fi înconjurat de miile de câini din toată țara. Cântecele noastre vor fi auzite de echipă chiar dacă vor veni din afara stadionului.
20 MAI – PE ARENĂ
27 MAI – LA MIERCUREA CIUC
P.S.: Stadionul nu are peluze , jocul se vede ușor din afara stadionului”
, au comunicat suporterii lui Dinamo din „Peluza Cătălin Hîldan”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare