OFICIAL! Gigantul din Europa și-a demis antrenorul! Scandalul monstru i-a fost fatal! Cine este favorit pentru înlocuirea lui

Mai multe cluburi importante din Europa se pregătesc să se despartă de antrenorii principali aflați în funcție în acest final de sezon, din diferite motive.

În vreme ce plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool, venită la solicitarea germanului, este deja cunoscută de câteva luni bune, iar înlocuitorul său este așteptat să semneze în scurt timp, toată lumea fotbalului a fost luată prin surprindere de știrea conform căreia Xavi Hernandez ar urma să fie demis de președintele Joan Laporta de la FC Barcelona, după ce recent cei doi au ajuns la un acord cu privire la continuarea colaborării.

A început „malaxorul” de antrenori în fotbalul mare din Europa: Massimiliano Allegri, demis în mod oficial de Juventus!

Însă, până ca această situație de la clubul blaugrana să se limpezească, startul în materie de demiteri de antrenori a fost „furat” de către un alt club uriaș al Europei, Juventus.

Clubul din Torino a emis în cursul zilei de vineri un comunicat de presă prin care a anunțat în mod oficial despărțirea de Massimiliano Allegri, deși sub comanda acestuia „Bătrâna Doamnă” a reușit miercuri seară să câștige Cupa Italiei, după o finală disputată cu Atalanta pe „Stadio Olimpico” din Roma, scor 1-0.

„Juventus anunță că l-a eliberat pe Massimiliano Allegri din poziția sa de antrenor principal al primei echipe masculine.

Această decizie vine ca urmare a comportamentelor arătate în timpul și după finala Cupei Italiei, pe care clubul le consideră incompatibile cu valorile lui Juventus și cu timpul de comportament pe care trebuie să îl aibă cei care îl reprezintă.

Se încheie astfel o perioadă de colaborare, care a început în 2014, a fost reluată în 2021 și s-a încheiat, după precedentele trei sezoane împreună, cu finala Cupei Italiei.

Clubul îi dorește lui Massimiliano Allegri succes în viitoarele sale aventuri”, au transmis cei de la Juventus prin intermediul site-ului oficial al clubului.

Tehnicianul italian se desparte de „Bătrâna Doamnă” după un scandal monstru! Thiago Motta ar urma să îl înlocuiască

Scandalul la care au făcut referire piemontezii în acest comunicat s-a petrecut după finala Cupei Italiei, când Allegri a făcut o criză de nervi și l-a amenințat pe directorul ziarului Tuttosport.

În cursul zilei de vineri, cei doi au anunțat că s-au împăcat, dar acest lucru nu a contat pentru cei de la Juventus, care au decis să se despartă oricum de antrenor. Marele favorit pentru înlocuirea sa este în acest moment Thiago Motta, în prezent sub contract cu Bologna.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare