FOTO | Adrian Mutu, întâlnire stelară cu Cristiano Ronaldo! Fostul antrenor de la CFR i-a îndeplinit marele vis fiului său!

Adrian Mutu (45 de ani), fostul tehnician al Rapidului și CFR-ului, a pus în scenă o întâlnire șoc pe tărâm arab, cu Cristiano Ronaldo.

„Briliantul” i-a făcut o promisiune fiului său, în momentul în care copilul a împlinit vârsta de șapte ani. Mutu i-a spus lui Tiago că va face tot posibilul pentru ca acesta să aibă o întâlnire cu superstarul portughez din fotbalul saudit.

Adrian și Tiago Mutu, la discuții cu Cristiano Ronaldo!

Fostul atacant al lui Chelsea, Juventus și Fiorentina a făcut posibilă întrevederea cu legendarul jucător lusitan. Prin intermediul unor fotografii postate pe rețelele sociale, Adrian Mutu i-a mulțumit lui Cristiano Ronaldo pentru gestul său.

Portughezul s-a arătat deschis propunerii „Briliantului”, dorind să-l facă fericit pe fiul acestuia. De asemenea, fostul tehnician al „feroviarilor” a dezvăluit că va fi prezent pe stadion la derby-ul dintre Al-Nassr și Al-Hilal.

„Vizitând Arabia Saudită, astăzi am mers la @alnassr. Când fiul meu @tiagomutu a împlinit șapte ani, i-am promis că, dacă va fi băiat cuminte, îl voi duce să-l întâlnească pe superstarul legendar @cristiano, iar astăzi visul a devenit realitate. Îți mulțumesc, prieten drag, pentru bunătate. De asemenea, în această seară vom asista la meci împreună, la derby, împotriva lui @alhilal”, este mesajul pe care Mutu l-a atașat postării de pe contul personal de Facebook

  • În acest sezon, portughezul de 38 de ani a bifat 41 de apariții pentru Al-Nassr în toate competițiile. Cristiano Ronaldo a marcat de 42 de ori, reușind să ofere și 12 pase decisive. Înaintea derby-ului cu Al-Hilal (locul 1, 89 de puncte), Al-Nassr se situează pe poziția secundă în Arabia Saudită, cu un total de 77 de puncte. Soarta titlului a fost decisă, întrucât au mai rămas doar trei etape de disputat din actuala stagiune.

Mutu a plecat de cinci luni de la Baku, dar azerii îl atacă în continuare

În trecut, după o colaborare de aproximativ jumătate de an, conducerea lui Neftchi Baku a luat decizia de a renunța la serviciile de antrenor ale „Briliantului”.

Ulterior plecării lui Adrian Mutu, Neftchi Baku l-a numit în funcție pe muntenegreanul Miodrag Bozovic. Acesta nu a reușit să-i impresioneze pe azeri, asta după ce formația a ajuns pe locul 3 în clasament, departe de prima poziție, ocupată de Qarabag.

Înainte ca Mutu să sosească pe banca tehnică a clubului din Baku, Laurențiu Reghecampf fusese antrenorul echipei. Experiențele celor din Azerbaidjan cu străinii i-au determinat pe jurnaliștii azeri să reacționeze.

„Reamintim despre plecarea lui Adrian Mutu, sosit în vara anului trecut, după 6 luni. Ulterior, a fost remarcat Miodrag Bojovic, care a preluat echipa, însă nu a reușit să îi ducă pe „Albi” acolo unde își doreau. Antrenorii străini se îngrămădesc în Azerbaidjan doar după bani, fotbalul nostru nu câștigă nimic din asta, dimpotrivă, pierde atât timp, cât și bani”, au notat cei de la Sportinfo.az.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare