Radu Drăgușin i-a câștigat definitiv pe englezi! Cum se poate schimba situația românului la Tottenham

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost titular în meciul Tottenham – Manchester City (0-2), iar internaționalul român a arătat o formă bună, chiar dacă nu a avut meciuri în picioare de la venirea în Premier League.

Radu Drăgușin i-a cucerit total pe englezi: „Un fundaș nemaipomenit”

În mod surprinzător, Ange Postecoglou a decis titularizarea lui Radu Drăgușin la partida cu Manchester City, iar fundașul central român a dovedit de ce este în stare și a fost la înălțime. Prestația sa a fost apreciată de toată lumea, iar englezii au remarcat un detaliu important.

Postecoglou a jucat pentru prima dată cu Drăgușin, Romero și Van de Ven, ultimul fiind trecut în bandă. Astfel, i s-a făcut loc internaționalului român în primul 11, iar britanicii au salutat această formulă a antrenorului de la Tottenham.

Cel mai probabil, aceeași linie defensivă va fi aliniată și la partida cu Shefiield United, ultima din acest sezon pentru Tottenham.

Ange a dat dovadă de adaptabilitate și sper cu adevărat că a văzut și potențialul de a juca împreună cu Dragușin, Van de Ven și Romero. Într-adevăr, din punct de vedere fizic și defensiv, arătăm complet diferit față de City.

Radu Drăgușin este un fundaș nemaipomenit, sunt atât de fericit că a încheiat sezonul la înălțime„, a scris pe Twitter Jaco Cats, un jurnalist care studiază atent meciurile lui Tottenham.

Radu Drăgușin, lăudat de antrenorul lui Tottenham

Meciul cu Manchester City a fost unul special pentru Radu Drăgușin, care a fost trimis pe teren din primul minut de către antrenorul lui Tottenham. În ciuda calității adversarilor direcți, internaționalul român s-a descurcat foarte bine și a avut o evoluție apreciată, lucru sesizat inclusiv de Ange Postecoglou.

La finalul meciului, Postecoglou a fost întrebat în mod special despre Drăgușin. Australianul l-a lăudat pe fundașul central român pentru prestație și a dat de înțeles că se va baza pe serviciile acestuia și în noul sezon, chiar dacă în ultimele zile s-a scris că Tottenham este dispusă să renunțe la fotbalist după doar 5 luni.

Cred că s-a descurcat foarte bine, e un jucător bun, va fi un fotbalist important pentru noi. N-a avut multe oportunități. Dacă l-am fi avut în prima parte a anului, sezonul ar fi fost puțin diferit pentru noi”, a declarat Ange Postecoglou.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare