Se anunță construirea unui nou stadion în România! Actuala arenă are aproape 100 de ani de existență

Fotbalul românesc a beneficiat în ultimii ani de construirea mai multor stadioane moderne, însă există mai multe zone ale țării care au rămas în urmă la acest capitol.

Reșița ar putea avea un stadion modern

Aici putem vorbi și despre Reșița, o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Clubul din Valea Domanului evoluează în acest moment în Liga 2, însă autoritățile pun la cale construirea unui stadion la cele mai înalte standarde.

Actuala construcție este una veche și datează din anul 1926, însă Consiliul Județean Caraș-Severin anunță că orașul Reșița ar putea avea o nouă arenă în viitorul apropiat.

Mi-aș dori foarte mult să ajut în continuare echipa și sigur că mi-aș dori o promovare în prima ligă. Mă gândesc chiar la mai mult de atât. Dacă există conlucrare, dacă există înțelegere, putem vorbi și despre altceva.

Ați văzut că, la Timișoara, a avut loc recent o ședință de guvern, în care s-a rezolvat problema noului stadion de la Timișoara. Cred că putem să facem o astfel de investiție și în Reșița, un stadion modern pentru municipiul Reșița, pentru echipa de fotbal CSM Reșița.

Stadioanele se construiesc prin Compania Națională de Investiții. Sigur că nu se pot construi toate în același an, dar cred că, în acest moment, și județul Caraș-Severin, și municipiul Reșița, merită un stadion modern.

Le urez mult succes rosso-nerilor și, în mod sigur, când voi fi președintele Consiliului Județean, voi sprijini și echipa, și acest demers de care vă spuneam, construirea unui stadion, modernizarea stadionului actual!”, a spus Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, conform Express de Banat.

CSM Reșița a încheiat pe primul loc în grupa A din play-out-ul Ligii 2. Formația este pregătită în acest moment de Flavius Stoican.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare