NEWS ALERT | Louis Munteanu a decis! Atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul a dezvăluit ce hotărâre a luat pentru sezonul următor!

Louis Munteanu (21 de ani) a oferit o declarație înaintea meciului pe care Farul îl va disputa contra lui CFR Cluj sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 21:00.

Vârful împrumutat de Fiorentina la Farul „Regelui” a făcut anunțul cu privire la viitorul său, dându-le o veste proastă fanilor grupării de la malul mării.

Meciul cu CFR Cluj, ultimul pentru Louis Munteanu la Farul

La finalul actualei stagiuni, atacantul român de 21 de ani se va întoarce la Fiorentina, dar este puțin probabil ca acesta să prindă minute în tricoul viola. Astfel, Louis Munteanu ar putea ajunge să evolueze în altă parte, sub formă de jucător transferat sau împrumutat.

Gigi Becali și Dan Șucu îl urmăresc deja cu mare atenție pe Munteanu. Patronul FCSB-ului a purtat discuții cu reprezentanții clubului din Firenze, însă nu s-a ajuns la un acord până în prezent.

Vârful constănțenilor a abordat subiectul duelului cu CFR Cluj, care se va disputa pe terenul elevilor „Bursucului” Petrescu. Potrivit spuselor sale, acesta va fi ultimul său meci în tricoul formației lui Gică Hagi.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună. Vrem să scoatem un rezultat bun și să terminăm pe locul 4 în play-off.

Voi reveni la Farul în vizită poate. Este ultimul meci, a fost un sezon bun pentru mine și vreau să îi mulțumesc lui Mister și tuturor care mi-au fost alături. Mai am un an contract cu ei (n.r. – Fiorentina) și după voi vedea ce fac.

Mai am un meci aici, vreau să mă concentrez pe ce am de făcut meciul acesta, după voi analiza și sper să iau o decizie bună”, a comunicat Louis Munteanu, la conferința de presă dedicată partidei cu CFR Cluj, ultima a sezonului.

Fiorentina cere 1.5 milioane de euro pentru atacant

Legendarul club din Firenze a stabilit că Louis Munteanu nu va fi lăsat să plece pentru o sumă mai mică de 1.5 milioane de euro.

Conform informațiilor apărute recent în spațiul public, Gigi Becali nu a oferit cu mult mai puțin, fiind vorba despre o ofertă a patronului FCSB de 1.2 milioane de euro.

După întâlnirea cu agentul atacantului, Gigi Becali a declarat că este dispus chiar să-l sune pe Louis Munteanu pentru a-l întreba ce-și dorește cu adevărat. Conform spuselor afaceristului de la „cârma” campioanei SuperLigii, pretențiile salariale ale fotbalistului Fiorentinei sunt exagerate.

„Mai are și alte oferte, e un fel de licitație. Că mai vorbește și cu altcineva… nu știu cu cine, probabil în România. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie și el, Șucu a zis că-l vrea și el. Întrebați-l pe jucător: vrea în Liga Campionilor sau în Giulești? Rămâne de văzut, pretențiile sunt mari. Și ca salariu cere mult. Iar 1.5 milioane nu dau! Maximum 1.2 milioane, că mai are un an de contract”, a anunțat Gigi Becali

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare