Cine rămâne cu averea miliardarului Ion Țiriac. Omul de afaceri și-a făcut deja testamentul

În urmă cu ceva timp s-a aflat cine rămâne cu averea miliardarului Ion Țiriac după moartea acestuia, întrucât chiar fostul tenismen, în prezent în vârstă de 84 de ani, a făcut o dezvăluire în acest sens.

Fostul jucător de tenis a mărturisit că ar avea nu mai puțin de 33 de copii, deși doar 3 dintre ei sunt recunoscuți de către el în mod „oficial”. Astfel, fiecăruia dintre aceștia îi va reveni o parte din averea omului de afaceri român ulterior dispariției sale, după cum chiar el a explicat.

Cine rămâne cu averea miliardarului Ion Țiriac după moartea sa, după cum chiar el a dezvăluit

Ion Țiriac a ținut să precizeze că nu își dorește ca vreunul dintre copiii săi să primească o parte mai mare din avuția sa comparativ cu ceilalți, pentru că este de părere că este foarte important ca ei să nu primească foarte multe lucruri fără a fi nevoiți să facă ceva în schimb.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilități”, a spus ion tiriac în urmă ce ceva timp, citat de rosario3.com

Ultimele detalii oferite de fostul jucător de tenis în legătură cu posibila implicare la Dinamo

În ultima perioadă, după cum se știe deja destul de bine, s-a vorbit foarte mult în spațiul public despre posibilitatea ca Ion Țiriac să investească în viitorul apropiat la Dinamo, în cadrul unui proiect în care ar urma să fie cooptat și Mircea Lucescu, cel mai probabil în funcție de antrenor principal, într-un scenariu care a fost prezentat recent chiar de către fostul jucător de tenis.

Totuși, cu ocazia celei mai recente apariții publice avute, generate de „Gala Sportului 2023”, eveniment organizat de Agenția Națională pentru Sport, miliardarul român a părut că a făcut deja câțiva pași în spate în legătură cu acest subiect.

„Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac. Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri.

Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii. Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face. Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români”, a spus Ion Țiriac cu această ocazie, citat de Agerpres.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare