FCSB comite o mare eroare! Fostul atacant al roș-albaștrilor trage un semnal de alarmă pentru campioana SuperLigii

FCSB a reușit performanța de a obține titlul mult râvnit în acest sezon, după o agonizantă așteptare de nouă ani. Gigi Becali are planuri mari pentru clubul pe care îl patronează. Milionarul din Pipera dorește ca gruparea campioană să atingă grupele Ligii Campionilor, având pregătită o listă senzațională de transferuri.

În același timp, după cum este normal, există fotbaliști care se vor despărți de formația roș-albastră. Printre aceștia se numără și „omul bun la toate” din lotul lui Elias Charalambous. Un fost jucător de atac al FCSB-ului și-a exprimat poziția cu privire la plecarea acestuia.

FCSB nu trebuie să se despartă de Ovidiu Popescu

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, mijlocașul FCSB-ului a ajuns la un acord cu Sepsi SF. Gheorghe, iar patronul Becali a indicat că nu se opune mutării.

Raul Rusescu, fostul om de gol al lui Gigi Becali, a abordat subiectul despărțirii campioanei României de Ovidiu Popescu. Acesta consideră că o eventuală plecare a jucătorului de 30 de ani ar reprezenta o „gaură” enormă în lotul lui Charalambous. Potrivit spuselor lui Raul Rusescu, Ovidiu Popescu „e tipul de fotbalist util, pe care trebuie să-l ai în lot”.

„Pentru mine ar fi o surpriză plecarea lui Ovidiu Popescu. Acum, nu știu dacă va pleca. Din punctul meu de vedere, Ovidiu Popescu e foarte important pentru Steaua, e poate cel mai bun jucător de lot din campionatul nostru. E tipul de fotbalist util, pe care trebuie să-l ai în lot. Nu cred că e un fotbalist de lot mai bun decât el.

Eu l-aș fi păstrat pe Ovidiu Popescu. Nu știm și ce-și dorește el, poate nu mai vrea el să rămână. Oricum, ar fi o pierdere importantă pentru FCSB”, a afirmat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

NU RATA: Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB! Clubul din România a confirmat mutarea

Ianis Stoica, opțiunea campioanei în cazul în care Louis Munteanu nu vine

FCSB vrea să aducă cel puțin un atacant central în această vară, iar principala țintă a lui Gigi Becali este Louis Munteanu, vârful Fiorentinei.

În prezent, acesta evoluează sub formă de împrumut la Farul, de la care a plecat în Italia. Finalul campionatului va consemna întoarcerea sa în Serie A, unde probabil nu va prinde prea mult timp de joc. Dat fiind contextul, patronul lui FCSB stă cu ochii pe Louis Munteanu.

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, i-a pus gând rău lui Gigi Becali, dorind, la rândul său, să-l aducă pe atacantul român în Giulești.

În cazul în care roș-albaștrii nu vor reuși să pună mâna pe Louis Munteanu, conducătorul echipei are o soluție de avarie: Ianis Stoica.

Potrivit Ziare.com, Ianis Stoica este văzut ca o variantă pentru atacul FCSB-ului din sezonul viitor. Fotbalistul evoluează în acest moment pentru Hermannstadt, acolo unde a fost cedat de campioana României la începutul anului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare