Omul de fotbal din România care a rămas fără milioane de euro și trăiește într-o căsuță modestă, la 100 de kilometri de București

Alexandru Rădulescu s-a numărat printre milionarii români care au fost prezenți în lumea fotbalului. Cea mai importantă funcție pe care a ocupat-o a fost aceea de președinte al Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori.

Alexandru Rădulescu a fost condamnat pentru crimă

Fostul milionar s-a aflat în fruntea sindicatului fotbaliștilor din România până în vara anului 2006, atunci când a fost implicat într-un episod care i-a schimbat viața. Acesta a primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă, după ce a împușcat accidental un tânăr în vârstă de 29 de ani. Din această cauză, el s-a ales ulterior și cu porecla „Călăul de pe baltă”, conform Gândul.ro.

Acesta a observat că mai mulți tineri se scăldau pe proprietatea sa. Acesta și-a făcut prezența cu o pușcă. Fostul șef al AFAN i-a determinat pe toți să plece, însă în momentul în care tinerii s-au urcat în mașină, el a lovit la intimidare geamul autoturismului cu pușca. În acel moment, arma s-a descărcat și un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost împușcat.

Rădulescu a fost eliberat după 11 ani, în decembrie 2017. Însă, din momentul în care a părăsit penitenciarul nu și-a mai găsit viața pe care o avea înainte.

A pierdut tot, iar acum stă într-o căsuță modestă

Conform Gândul.ro, soția nu l-a mai primit în duplexul impresionant pe care îl deținea la Snagov. De asemenea, încă din perioada în care se afla în închisoare, el a trecut printr-un divorț cu cea care i-a fost alături.

„Îmi este foarte greu cu el, are și o demență, este senil. Vorbește cu extratereștrii, ne-a spus că a văzut un șarpe în pat. El crede că este milionar, că are casă și afaceri la București, spune că vrea să se întoarcă la casa lui și că este sechestrat. Delirează. Când este lucid, se vede că este un om cult, că are cultură generală” a declarat Laura Rădulescu potrivit Gândul.ro

Acesta a mai pierdut și alte bunuri, între care o casă situată în zona Moșilor, un autoturism de lux, dar și mai multe milioane de euro.

În prezent, ajuns la vârsta de 72 de ani, Alexandru Rădulescu trăiește într-o căsuță modestă care le-a aparținut părinților săi. Aceasta este localizată în comuna Dragodana, județul Dâmbovița.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare