Nora lui Victor Pițurcă, în pragul disperării. Momente crunte prin care trece Cristina Ich după ce mama sa și-a descoperit unele probleme medicale

Nora lui Victor Pițurcă este disperată și totodată dezamăgită de sistemul medical din România. Mama sa se află în atenția specialiștilor de pe secția de chirurgie a unui spital din Galați.

A fost nevoită să aștepte 3 zile pentru o intervenție

În ultimii ani, Cristina Ich a ales să fie mai discretă privind viața personală. Aceasta nu a împărtășit la fel de multe detalii intime cum făcea odată. Nimeni nu a trecut cu vederea faptul că mama iubitei lui Alex Pițurcă arăta în tinerețe și continuă să arate excepțional. Veștile, de această dată, nu sunt pozitive privind starea mamei Cristinei Ich. Soacra lui Alex Pițurcă a trebuit să aștepte trei zile prin spitale ca medicii să o trateze. Aceasta a avut ghinionul de a fi mușcată de o căpușă.

Cristina Ich, frustrată de situația în care se află mama ei, a făcut public cazul pe canalul său de Instagram.

„Mama mea a fost mușcată de o căpușă acum trei zile, iar abia astăzi a reușit să găsească un loc la chirurgie, deoarece alții au fost considerați prioritate și situația ei nu a fost văzută ca fiind foarte gravă. De trei zile stă pe holurile spitalelor din Galați.

La Spitalul de Boli Infecțioase i-au spus că nu au ce să-i facă, deoarece nu dispun de secție de chirurgie🤯” a spus influencerul pe rețelele sociale.

Alex Pițurcă și Cristina Ich n-au fost niciodată despărțiți

Iubita lui Alex Pițurcă a profitat de ocazie și i-a sfătuit pe urmăritorii săi să fie foarte atenți cu copiilor. Dacă căpușele nu sunt îndepărtate imediat de la locul mușcăturii și nu se dezinfectează zona, pot cauza complicații

„Oricum, fiți atenți cu căpușele, nu este de glumă. Pe Noah îl dau în fiecare zi cu spray de căpușe, mai ales că grădinița lui este în pădure și este mult mai expus” a mai spus Cristina

După mai multe speculații, vedeta este din nou împreună cu tatăl copilului său, Noah.

Conform informațiilor publice, Cristina Ich s-ar fi împăcat cu Alex Pițurcă, așa cum a preconizat și socrul său. Cristina a declarat la începutul anului că nu a fost niciodată despărțită de fostul fotbalist, ci doar a ales să nu facă publice în mediul online detalii privind viața ei amoroasă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare