VIDEO. Momente emoționante pe „Anfield Road”! Cum și-a luat la revedere Jurgen Klopp de la angajații lui Liverpool

După cum se știe deja foarte bine, Jurgen Klopp va părăsi „Anfield Road” la finalul acestui sezon, iar antrenorul german în vârstă de 56 de ani a început deja să își ia „la revedere” de la colaboratorii săi.

Duminică, 19 mai, de la ora 18:00, „cormoranii” se vor duela pe teren propriu cu Wolverhampton Wanderers în ultima etapă a acestui sezon de Premier League, ceea ce va reprezenta ultima partidă pentru Klopp în funcția de antrenor principal al lui Liverpool.

Jurgen Klopp a făcut o ultimă poză alături de angajații clubului Liverpool

El urmează să fie înlocuit în această postură de olandezul Arne Slot de la Feyenoord. În cursul zilei de vineri, fostul tehnician de la Mainz și Borussia Dortmund a participat la un eveniment special pe legendara arenă „Anfield Road”.

El a făcut o ultimă fotografie alături de angajații clubului englez, în poza respectivă fiind incluse și trofeele pe care Liverpool le-a cucerit sub comanda lui Jurgen Klopp.

Fotbaliștii „cormoranilor” au marcat deja despărțirea de antrenorul lor

Acest moment s-a produs la o zi după ce Klopp a organizat un grătar pentru a marca despărțirea de „elevii” săi, după cum chiar el a dezvăluit în cursul zilei de vineri cu ocazia unei conferințe de presă.

„Am făcut un grătar cu jucătorii joi. Să spui la revedere nu e plăcut niciodată. Dar să spui la revedere fără să fii trist înseamnă că momentele petrecute împreună nu au fost grozave.

Aș spune că cel mai bun fotbal pe care l-am jucat vreodată a fost împotriva lui Manchester City în acest sezon, în acea zi am jucat cel mai bine. Mai câștigasem și înainte și jucasem bine, dar să controlăm un meci cu City nu am mai făcut-o niciodată. Acelea sunt cele mai frumoase 60 de minute ale mele.

Cel mai spectaculos meci a fost cu Barcelona (n.r. – 4-0 în semifinala UCL, după 0-3 în tur). Cele mai bune pase de gol le-a dat Trent-Alexander Arnold, cea mai bună paradă a fost a lui Alisson cu Napoli, cel mai frumos gol cu călcâiul l-a dat Sadio Mane.

Iubesc totul despre acest loc. Iau cu mine amintiri fantastice, prietenii, relații pentru totdeauna. Cu cât îmbătrânești, când timpul îți alunecă printre degete, îți spui ‘Doamne, ce repede a fost’. Eu nu simt că a fost rapid.

Anfield este un loc super super special datorită oamenilor. Este un stadion frumos, dar oamenii îl fac excepțional”, a spus Jurgen Klopp.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare