Băiatul lui Ion Țiriac a plecat de acasă și s-a mutat la mii de kilometri distanță de tatăl său. Unde locuiesc Ion Ion Țiriac și iubita sa

Băiatul lui Ion Țiriac a plecat de acasă și s-a mutat la mii de kilometri distanță de tatăl său, împreună cu iubita sa, după cum a dezvăluit recent chiar aceasta din urmă.

După cum se știe deja foarte bine, Ion Ion Țiriac are de ceva timp o relație cu Sorana Cîrstea, iar jucătoarea de tenis în vârstă de 33 de ani a participat recent la turneul WTA de la Abu Dhabi, acolo unde a reușit să ajungă până în sferturile de finală.

Băiatul lui Ion Țiriac a plecat de acasă și s-a mutat la Dubai, după cum a dezvăluit recent chiar iubita lui, Sorana Cîrstea

Cu această ocazie, sportiva originară din Târgoviște a dezvăluit un aspect cunoscut de foartă puțină lume, respectiv că de ceva timp ea locuiește în Emiratele Arabe Unite, evident, alături de iubitul ei, la Dubai, element ce a contat foarte mult pentru ea în ceea ce privește parcursul foarte bun pe care l-a avut la turneul de la Abu Dhabi.

Puțină lume știe că locuiesc în Dubai. Sunt doar la o oră de Abu Dhabi. Am ales să stau acasă în perioada turneului. Înseamnă mult să fiu acasă, să am lucrurile mele, să dau drumul la TV și să văd canalele românești. Nu prea am ocazia să fac asta des”, a spus Sorana Cîrstea la finalul meciului cu Caroline garcia, câștigat de jucătoarea din românia cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4.

Jucătoarea de tenis a început în ultimele luni să vorbească deschis despre relația în care este implicată

Relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac a fost ținută secret de cei doi pentru mult timp, dar a fost „oficializată” în cele din urmă în luna septembrie a anului trecut.

Atunci, cu ocazia zilei de naștere a fiului cunoscutului miliardar român, jucătoarea de tenis i-a transmis acestuia un mesaj special prin intermediul rețelelor de socializare: „La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că-mi oferi umerii tăi, pe care să mă ridic pentru a-mi atinge visurile!”. Iar răspunsul partenerului ei de viață a venit la scurt timp, în aceeași notă: „Urări speciale de la cea mai specială persoană…”.

De asemenea, anterior acestui moment, însă tot în toamna anului trecut, la începutul lunii septembrie mai exact, în timpul turneului de la US Open, la care a avut un parcurs extraordinar de bun, ajungând până în sferturile de finală, Sorana Cîrstea a vorbit despre iubitul ei și în fața jurnaliștilor acreditați la competiția de la Flushing Meadows, în cadrul unei conferințe de presă.

Singurii oameni cu care am vorbit au fost antrenorul meu, iubitul meu și familia mea. Am încercat să țin conversațiile scurte și să vorbesc doar cu acele câteva persoane care îmi sunt aproape la bine și la rău.

Mai târziu, voi vorbi și cu ceilalți, dar pentru mine cel mai important e să am grijă de mine și să fiu profesionistă, iar la mesaje pot răspunde când e timp”, a spus atunci sportiva din târgoviște.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare