Răzvan Lucescu e coşmarul lui Fatih Terim! Ce a spus antrenorul turc după ce românul aproape că i-a provocat concedierea

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus cu 4-1 în derby-ul cu Panathinaikos, în penultima etapă a play-off-ului din Grecia. Acest rezultat aproape că i-a provocat concedierea lui Fatih Terim, aflat pe banca formaţiei din Atena.

De fapt, Lucescu junior poate fi numit „coşmarul” fostului antrenor de la Galatasaray. A fost al treilea meci la rând când Fatih Terim (70 de ani) a pierdut împotriva lui Răzvan Lucescu în campionatul Greciei (1-2, 2-3 și acum 1-4). Panathinaikos a ieșit din lupta pentru titlu.

Terim şi-a pus „cenuşă în cap” după ce l-a învins Lucescu jr.

„Împăratul” de pe banca lui Panathinaikos a explicat cum a reuşit tehnicianul român să-l învngă cu 4-1.

„N-ar trebui să îl privim ca pe un meci terminat 4-1. Îi felicit pe cei de la PAOK. Cât despre meci, va trebui să discutăm câteva lucruri între noi. Acum ne așteaptă meciul cu Olympiakos.

Am dat gol prea târziu, iar în prima repriză n-am fost buni. Am făcut câteva lucruri bune, dar am luat goluri pe greșeli individuale. Trebuie s-o spun, am avut o reacție târzie.

Nu există nicio explicație câtă vreme am pierdut. Avem meci cu Olympiakos și finala Cupei cu Aris. După ce se termină sezonul, voi avea multe de spus către cei de la Panathinaikos”, a declarat Fatih Terim, preluat de digisport.ro.

Turcul, ca şi dat afară

Fatih Terim a fost numit la finalul anului 2023 pe banca lui Panathinaikos, iar oficialii clubului au sperat că antrenorul în vârstă de 70 de ani le va aduce titlul. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar „Verzii” sunt abia pe locul 4 în clasament.

Mai mult, umilința de pe terenul lui PAOK i-a făcut pe oficialii lui Panathinaikos să se gândească serios la viitorul lui Fatih Terim, iar turcii anunță că antrenorul urmează să fie dat afară de la echipă.

Înainte să semneze cu Panathinaikos, Fatih Terim avea aproape doi ani de când nu mai antrenase vreo echipă.

Altfel, antrenorul turc i-a transmis lui Mircea Lucescu felicitările sale pentru realizările fiului, care este extrem de aproape de titlul mult dorit din Grecia. „Il Luce” și-a exprimat părerea în legătură cu performanța băiatului său.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare