Marius Șumudică dă verdictul în războiul CSA Steaua – FCSB și ironizează echipa lui Gigi Becali

Marius Șumudică (53 de ani) a tranșat lupta pentru identitate dintre Steaua și FCSB. Tehnicianul ironizează echipa lui Gigi Becali, recent încununată drept campioană a Ligii 1.

FCSB este noua campioană a Superligii. Vestea bună pentru echipa lui Gigi Becali vine după o pauză de 9 ani. Totuși, nu puțini vorbesc despre faptul că titlul obținut de Florinel Coman și compania ar fi chiar primul din CV-ul lui Gigi Becali. Totul, după motivarea Curții de Apel privind palmaresul clubului Steaua.

Șumudică: ”Steaua e echipa din Ghencea”

Fără contract din luna martie, când a rupt acordul cu Gaziantep, Marius Șumudică așteaptă derby-ul dintre Rapid și FCSB. Ca spectator, după ce Dan Șucu i-a refuzat șansa revenirii în Giulești.

Dacă din postura de antrenor nu are încă posbilitatea unui duel cu Gigi Becali, Șumudică se contrează cu rivalii de-o viață din postura de suporter. Tranșează duelul Steaua – FCSB și trimite săgeți către echipa patronată de Gigi Becali.

„Eu cred că Steaua este echipa din Ghencea, iar aceasta este FCSB. Așa e de când lumea. La fel și cu Dinamo. Ea este echipa Ministerul de Interne. Am o poză pe Facebook cu fularul Rapidului, am primit-o și eu eram la 16 ani în galeria Rapidului când a marcat Goanță.

În perioada aia mă băgam printre oamenii mai în vârstă ca să aud și eu ce s-a mai întâmplat. Revin, Dinamo este echipa Ministerului de Interne. Jucătorii lui Dinamo aveau grad pentru că erau angajați ai Ministerului de Interne. Steaua era echipa Ministerului Apărării Naționale.

Eu am făcut armata la 23:17 și m-a ținut în campania aia de n-am putut să ies. M-au ținut că nu voiau cei de la Sportul Studențesc să-i dea drumul lui Hagi. Voiau să-l dea la Timișoara. M-au ținut două săptămâni acolo, eram 4 jucătorii. M-au ținut 2 săptămâni că nu voia Hagi să semneze cu Steaua, despre ce vorbim.

Steaua este echipa Ministerului Apărării, Dinamo este echipa Ministerului de Interne, iar Rapid este echipa Ministerului de Transporturi. Eu asta am spus, nu stau să zic că are dreptate domnul Talpan, domnul Gigi Becali, domnul Mustață și așa mai departe. Nu intru în polemici, sunt sincer.

Eu am spus doar ce se întâmpla pe vremea mea. Nu pot să comentez nici de atacul lui Talpan la adresa lui Ilie Năstase. Pe domnul Ilie Năstase nu-l cunosc personal, știu doar că a fost o legendă a tenisului mondial. Nu pot să comentez.

A venit și îmbrăcat în general. Păi ce legătură are Ilie Năstase cu FCSB dacă a venit îmbrăcat în general? Da, nu știu. Eu îl respect pe domnul Ilie Năstase.

Îl respect cum respect și performanța FCSB-ului. Am văzut că au câștigat, acum, primul titlu din istorie, m-au ajuns din urmă. Suntem la egalitate”, a spus Marius Șumudică pentru Fanatik.

  • Derby-ul Rapid – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare