Lecție de fair-play rară în fotbalul românesc, oferită de Gică Hagi după Sepsi – Farul 0-1

O lecție de fair-play rară în fotbalul românesc a fost oferită de Gică Hagi la finalul meciului Sepsi – Farul 0-1, disputat duminică în cadrul etapei cu numărul 26 din acest sezon regulat de Superliga.

Campioana României a reușit să rupă echilibrul în partida de la Sf. Gheorghe abia pe final de joc, mai exact în minutul 87, atunci când Constantin Grameni a înscris, deși nu a fost foarte clar pentru toată lumea dacă mingea trimisă de el a depășit cu adevărat în totalitate linia porții, înainte de a fi degajată de către un fundaș al lui Sepsi.

Lecție de fair-play oferită de Gică Hagi la finalul meciului Sepsi – Farul 0-1

La finalul partidei, Gică Hagi a recunoscut că echipa sa se poate considera norocoasă după această victorie și, în plus, i-a lăudat pe Bernd Storck și pe jucătorii săi pentru fotbalul pus în practică în acest duel.

Managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul chiar a subliniat la un moment dat că Sepsi a fost echipa care a dominat cea mai mare parte din acest meci și astfel a lăsat de înțeles că, în viziunea sa, formația covăsneană ar fi meritat măcar un egal în urma acestei partide.

Pe de altă parte, fostul mare fotbalist a ținut să sublinieze și că jucătorii săi au reușit să pună în scenă un joc defensiv bine organizat, motiv pentru care au rezistat în cele din urmă în fața atacurilor dezvoltate de adversari.

„Regele” a recunoscut că adversarii au fost superiori și că ar fi meritat mai mult în urma acestui duel

Nu în ultimul rând, așa cum se procedează frecvent în astfel de situații, Gică Hagi a făcut și o scurtă analiză a meciului pe care echipa sa îl va disputa în etapa viitoare, pe teren propriu, în fața celor de la Oțelul Galați.

Știam că întâlnim o echipă foarte bună, care știe fotbal. Am suferit, cred că victoria ne mulțumește, dar Sepsi a făcut un meci foarte bun. Am avut și noi momentele noastre, în special repriza a doua, am creat puțină presiune pe linia lor de fund.

Cred că Sepsi a făcut un meci bun. Așa sunt toate meciurile. Când toată lumea se luptă, cu oricine ai juca sunt meciuri grele, trebuie s-o faci bine în teren.

Astăzi am avut noroc, să fim sinceri. Ei au dominat, au controlat meciul de la cap la coadă. Noi am știut să ne apărăm bine și mă bucur. Sunt momente și momente, am luat cele trei puncte care sunt foarte, foarte importante.

Toate meciurile sunt foarte grele, vom întâlni o echipă (n.r. – Oțelul Galați) care aleargă, face presiune, face lucruri tot timpul în față. O să fie mici detalii care o să facă diferența, a spus Gică Hagi la flash-interviul oferit la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare