Gică Hagi vrea să dea lovitura în afaceri! În ce industrie s-a băgat „Regele”, alături de soția sa

Gică Hagi vrea să dea lovitura în afaceri! „Regele” și-a deschis o agenție de publicitate, numită HGH Company SRL, înregistrată la Registrul Comerțului încă din data de 11 ianuarie.

Gică Hagi vrea să dea lovitura în afaceri!

Fostul mare fotbalist al „Generației de Aur” are mai multe afaceri în prezent, în domeniul imobiliarelor și în sport, iar la începutul anului a hotărât să mai deschidă o firmă. HGH Company SRL este o agenție de publicitate, parte a unei industrii ce produce miliarde de euro anual.

Gica Hagi vrea sa dea lovitura in afaceri! In ce industrie s-a bagat „Regele”, alaturi de sotia sa

Gica Hagi vrea sa dea lovitura in afaceri! In ce industrie s-a bagat „Regele”, alaturi de sotia sa

Gica Hagi vrea sa dea lovitura in afaceri! In ce industrie s-a bagat „Regele”, alaturi de sotia sa

Gica Hagi vrea sa dea lovitura in afaceri! In ce industrie s-a bagat „Regele”, alaturi de sotia sa

Soția „Regelui”, Marilena Hagi, ocupă funcția de administrator al societății care își are sediul în București, potrivit Fanatik. Nevasta lui Gică Hagi deține încă o firmă de advertising alături de fiul său, Ianis Hagi, fotbalistul lui Edi Iordănescu de la naționala României.

Societatea se numește Future of The Game Company SRL, a înregistrat o cifră de afaceri de 997.394 lei și un profit net de 891.591 lei în primul an, dar și datorii care au ajuns la suma de 2.084.101 lei. Anul 2022 le-a adus celor din familia Hagi un profit de aproximativ 230.000 de euro de pe urma firmei , potrivit sursei menționate anterior.

„Regele” a afirmat în trecut că dorește să vândă o parte importantă din acțiunile deținute la Farul

Gică Hagi îndeplinește două roluri în tabăra formației constănțene – cel de acționar majoritar (79,9% din acțiuni) și cel de manager. Acesta a afirmat în repetate rânduri că a devenit din ce în ce mai complicat să bage bani singur la Farul Constanța. Din acționariatul echipei ce evoluează la Ovidiu mai fac parte Rivaldo (10%), Ciprian Marica (10%) și Zoltan Iașko (0,1%).

„Sunt acționar majoritar la Farul. Echipa aceasta e a Constanței. Eu sunt doar un acționar majoritar care nu-și dorește să rămână. Vreau să vând acțiunile pentru a face Farul și mai puternică, iar eu să rămân cu meseria mea. Mereu am spus că mie îmi place partea tehnică”, a spus Gică Hagi în primăvara lui 2023, conform sursei citate în prima parte a articolului.

La scurtă vreme după acea declarație, „Regele” a revenit asupra subiectului: „Am făcut cât am putut. Lucrurile merg în continuare. Clubul caută de 4-5 ani… Nu avem datorii, nu avem nimic. Totul aparține clubului. Hagi doar vinde acțiunile. Știți cum le vând? Mie îmi revine 25%, restul de 75% bagi în club. Ca să nu pățesc ca Dinamo. Îi oblig pe acționari să bage bani în club. Ca să fie stabilitate”, a mai declarat cel ce se află în prim-plan la Constanța.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare