Costel Gâlcă a ajuns la mâna lui Gică Hagi. Mesajul antrenorului din Bănie, înainte de CSU Craiova – Sepsi şi CFR Cluj – Farul

CSU Craiova se roagă de „Rege” să-i ajute în lupta pentru locul 2. Pentru ca oltenii să-şi atingă obiectivul, este nevoie ca trupa din Bănie să-şi câştige meciul cu Sepsi, iar CFR Cluj să piardă, acasă, cu Farul.

În contextul altui deznodământ, echipa lui Costel Gâlcă va termina pe poziţia a treia şi va disputa, duminica viitoare, barajul pentru Conference League contra învingătoarei dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj.

Gâlcă, cu ochii şi pe CFR – Farul

Costel Gâlcă (52 de ani) a vorbit despre importanţa crucială a patidei cu Sepsi, ultima din play-off-ul Superligii.

„Comparativ cu meciul de la Sepsi, va fi mult mai greu, ei au avut rezultate pozitive în ultima vreme şi vor veni cu multă încredere. Ne concentrăm pe acest meci, pentru că este foarte important şi trebuie să câştigăm, indiferent ce se întâmplă la Cluj. Doamne ajută să câştige Farul la Cluj!

Avem o opţiune pentru locul 2, dar depindem de mulţi factori. Mi-aş dori să ne calificăm în Europa pe meritele noastre, nu pe alte lucruri. Pe jucătorii accidentaţi îi vom vedea în următorul campionat.

Sepsi este echipă agresivă, care te presează, recuperează repede şi rezistă chiar şi în inferioritate numerică. Trebuie să gestionăm bine momentele şi să speculăm spaţiile pe care le lasă. Ambele faze sunt importante, echipa trebuie să aibă clar fiecare moment, inclusiv în cele dificile, trebuie să te reorganizezi când nu ai mingea şi adversarul te domină.

Noi suntem obligaţi să aducem fanii la stadion prin meciurile pe care le facem. Până nu se termină campionatul nu o să spun de câţi jucători avem nevoie”, a spus Gâlcă.

Meciurile CFR Cluj – Farul şi CSU Craiova – Sepsi se dispută sâmbătă, ambele de la ora 21.00.

Mihai Rotaru, rivalitate cu FCSB

Mihai Rotaru crede că FCSB a urcat pe primul în topul rivalităţilor pentru olteni, în faţa lui Dinamo.

„L-am luat pe Dan Nistor de la Dinamo. Dan avea chipul pe autocar, iar la vremea respectivă Dinamo încă era ‘dușmanul’ nostru de casă. Nu mai e Dinamo de mult timp!

FCSB a devenit ‘dușmanul’ de casă acum, dacă nu ne-am mai bătut cu Dinamo. I-am luat căpitanul și a fost o mică ‘răzbunare’.

În momentul în care s-a terminat FCSB – CFR Cluj, am închis televizorul și nu am citit nimic prin presă. Îți faci rău singur. Sigur că te roade, zici că putea să fie Universitatea Craiova campioană”, a afirmat patronul oltenilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare