Probleme pentru FCSB! Motivul pentru care CSA Steaua nu poate răspunde cererii de a juca în Ghencea

FCSB va fi nevoită să plece din nou de pe Arena Națională, asta deoarece cel mai mare stadion al țării va găzdui mai multe evenimente extrasporive pe parcursul verii.

Astfel, Gigi Becali trebuie să se reorienteze către altă arenă, iar stadionele Steaua și Arcul de Triumf sunt primele vizate.

Motivul pentru care CSA Steaua nu îi poate da un răspuns FCSB-ului

În acest moment, CSA Steaua nu are un comandant, asta după ce Ștefan Bichir și-a încheiat mandatul și nu se știe când va fi reales în funcție, anunță GSP.ro. Astfel, FCSB se confruntă cu o problemă serioasă în momentul de față, iar varianta Arcul de Triumf pare cea mai la îndemână.

Singurul impediment este reprezentat de capacitatea redusă a stadionului Arcul de Triumf, 7.500 de locuri.

Recent, Gigi Becali a anunțat că se gândește să își construiască propriul stadion, de 100.000 de locuri, în zona Pipera. Patronul FCSB-ului vrea să se folosească de fondurile europene pentru a face rost de bani, asta deoarece un asemenea proiect ar costa enorm.

FCSB va juca împotriva Corvinului în primul meci din noul sezon

FCSB și Corvinul vor deschide balul noului sezon din România. Cele două formații urmează să se întâlnească pe data de 6 iulie, pe terenul campioanei din SuperLiga. Rămâne de văzut unde va evolua la acea vreme clubul lui Gigi Becali, asta deoarece Arena Națională va fi indisponibilă în perioada respectivă.

Cel mai probabil, stadionul din Ghencea va găzdui acest meci, dar și duelurile FCSB-ului în timpul verii.

În cadrul ședinței CEx, care a avut loc azi, 29 august, s-a descis ca în următorii trei ani Supercupa României să se dispute pe terenul câștigătoarei Superligii.

Luând în considerare faptul că echipa campioană a României intră mai devreme în tururile de calificare ale competițiilor europene intercluburi și pentru a sprijini performanța echipelor românești în competițiile europene, membrii CEx au decis ca în următoarele trei sezoane Supercupa României, primul meci al sezonului, să se dispute pe terenul campioanei României.

În luarea deciziei a contat și faptul că Supercupa reprezintă un trofeu important pentru cluburile din România, evitându-se astfel impactarea negativă a pregătirii meciurilor europene.

Aceeași regulă se va aplica și în fotbalul feminin. În situația în care sunt dificultăți de organizare, din diverse motive, meciul va fi organizat pe terenul echipei care câștigă Cupa României„, nota FRF, în august 2023.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare