NEWS ALERT | Se pregătește transferul definitiv al lui Ionuț Radu! Clubul care a început discuțiile cu Inter Milano

Ionuț Radu (26 de ani) a ajuns vara trecută la Bournemouth, sub formă de împrumut de la Inter.

Englezii au în contract și o clauză prin care Radu poate fi cumpărat definitiv de Bournemouth în schimbul sumei de 8 milioane de euro. Cu toate acestea, formația din Premier League a decis să nu activeze această opțiune, astfel că portarul român urmează să revină la Inter la finalul sezonului.

Ionuț Radu, dorit de Cesc Fabregas la Como

Cariera lui Ionuț Radu nu a mers în direcția așteptată în ultimii ani, iar portarul român a schimbat echipele în fiecare sezon. Acest lucru urmează să se întâmple și în această vară, iar goalkeeper-ul este dorit în Serie A.

Potrivit presei din Italia, Como a pus ochii pe Ionuț Radu, iar oficialii clubului au cerut informații despre situația contractuală a românului. Formația din nordul Italiei a promovat în Serie A, iar trupa lui Cesc Fabregas caută să se întărească în campania de transferuri din această vară.

Va fi o vară fierbinte pentru Radu, pentru care există un puternic interes din Como. După ce au sărbătorit promovarea în Serie A, managerii clubului italian lucrează deja la întărirea echipei pentru sezonul viitor.

În ultimele zile au existat deja contacte cu anturajul jucătorului pentru a înțelege costurile mutării. S-au cerut deja informații și ideea lui Como este să îl transfere definitiv„, au notat cei de la CalcioMercato.

Ionuț Radu va fi cedat definitiv de Inter în această vară

Chiar dacă mai are contract cu Inter până în 2025, Ionuț Radu ar urma să fie cedat definitiv la altă formație, anunță italienii. Oficialii de pe Giuseppe Meazza au sperat că portarul român va impresiona la echipele la care a fost împrumutat și va fi cumpărat, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, astfel că și-au pierdut răbdarea.

Rămâne de văzut unde va ajunge Ionuț Radu din noul sezon, mai ales că și-a pierdut inclusiv locul la naționala mare a României, acolo unde devenise titular în 2023.

Trecut pe la FCSB și Dinamo, Ionuț Radu a ajuns în Italia în anul 2013, la Pergolettese Youth. Ulterior, portarul a fost transferat de Inter Milano și a fost împrumutat de-a lungul anilor la formații precum Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre sau Bournemouth.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare