Atacantul dorit de FCSB, în cazul în care varianta Louis Munteanu pică! Vine din SuperLiga și are un trecut roș-albastru

FCSB vrea să aducă cel puțin un atacant central în această vară, iar principala țintă a lui Gigi Becali este Louis Munteanu.

Ianis Stoica, planul B pregătit de FCSB

Fotbalistul evoluează sub formă de împrumut de la Fiorentina la Farul, iar din această vară urmează să revină în Italia. De situația incertă a lui Munteanu vrea să profite FCSB, însă prețul cerut de gruparea „Viola” este considerat unul mult prea mare de către Gigi Becali.

Totodată, Rapid se află și ea în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu, iar Dan Șucu pare mai decis decât Gigi Becali să obțină transferul. În cazul în care această variantă va pica, afaceristul din Pipera are și un plan de rezervă.

Potrivit Ziare.com, Ianis Stoica este văzut ca o soluție pentru FCSB din sezonul viitor. Fotbalistul evoluează în acest moment pentru Hermannstadt, acolo unde a fost cedat de campioana României la începutul anului.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Stoica a marcat 14 goluri în 38 de meciuri jucate în acest sezon din SuperLiga. În octombrie 2017, fotbalistul debuta cu gol pentru echipa mare a FCSB-ului, într-un meci din Cupa României, la doar 14 ani. 

Continuă licitația pentru Munteanu! Becali a plusat din nou

Concret, Munteanu aparține de Fiorentina, iar italienii nu vor să se despartă în orice condiții de internaționalul român. Inițial, Gigi Becali oferea sub un milion de euro pe atacant, apoi a mărit propunerea la 1.2, iar acum a plusat din nou.

Potrivit presei din Italia, Gigi Becali a pus pe masă 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu și așteaptă un răspuns din partea Fiorentinei. În același timp, Dan Șucu încearcă și el să pună mâna pe fotbalist, astfel că rămâne de văzut cum se va încheia această licitație, dar și ce decizie va lua Fiorentina după discuțiile cu jucătorul.

Conform italienilor, Fiorentina solicită două milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu, o sumă considerată mult prea mare de către Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare