Boala lui Dumitru Dragomir pe care a ținut-o secretă mulți ani. L-a dat de gol prietenul Gigi Becali

Boala lui Dumitru Dragomir, pe care a ținut-o secretă mult timp, a fost dezvăluită în spațiul public de Gigi Becali în urmă cu aproximativ 15 ani, fapt ce a generat la momentul respectiv o ceartă destul de aprigă între cei doi prieteni.

Este vorba despre priapism, o problemă medicală pe care ar fi avut-o inclusiv Regele Carol al II-lea, și care presupune, potrivit csid.ro, „o afecțiune care afecteză bărbații cu vârsta de peste 30 de ani și care constă în erecția prelungită, pe durata mai multor ore( peste 4 ore), care poate fi dureroasă și nu este neapărat cauzată de stimularea sexuală”.

Boala lui Dumitru Dragomir a ajuns în urmă cu ceva timp subiect de dezbatere în emisiunile televizate, din cauza lui Gigi Becali

La acea vreme, Gigi Becali a făcut această dezvăluire, în direct, la GSP TV:

Păi dar el ia medicamente, domn’e, că el are o boală (n.r. râde zgomotos). Are o boală, aia a lui Carol al II-lea. Nu poate să doarmă. Da, boala aia, da. Nu poate să doarmă. A luat toate medicamentele din lume și niciun medicament nu poate să îi facă față. Nu se înmoaie deloc (n.r. râs zgomotos din nou). Ce bromură? Două kilograme de bromură a băut o dată, a zis.

Toți prietenii lui știu, ne-a spus el. Nu a fost în străinătate? A făcut și operații și tot degeaba. Nu e vorba de potență, e vorba că nu poate să doarmă omul. Noi râdeam de el și el a zis ‘Bă, nu râdeți, că nu e de râs, nu pot să dorm. Am nopți întregi în care nu dorm. Mă doare’.

Are belele mari, poate să ia 7000 de medicamente, numai într-o singură poziție poate să doarmă. Nu poate să doarmă nea Mitică (n.r. râs zgomotos). Asta se știe. Noi, toți prietenii lui, știm asta. O dată nu a dormit 5 zile. Vrăjeală cu spatele, se ducea cu boala asta”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România a fost atunci foarte supărat din această pricină

La doar câteva minute distanță, Dumitru Dragomir a intrat de asemenea în legătură telefonică directă la aceeași emisiune și s-a arătat foarte deranjat de gestul făcut de Gigi Becali la adresa sa, reprezentat de acea dezvăluire.

„Ce a zis, domn’e? Că la câte prostii vorbește ăsta poți să… Ce probleme am, domn’e? Ce zice Becali, bă, frate? Am boala Regelui. Păi și aștia voiau boala mea, nebunii ăștia care râd prin televizor. Dar nu știi cât e de groaznic. Se duce tensiunea in locuri sensibile. Se pompează sângele în extremități.

Este o chestie intimă, nu pot să vorbesc, dar, dacă ai gheață lângă tine, e bine să pui gheață. Gigi este un nebun, băi, fraților. Toți ar vrea să aibă boala asta, e o tâmpenie cine vrea. E o tâmpenie, e groaznic să stai noaptea și să te chinui.

Există (tratament). În primul rând, este un medicament care micșorează tensiunea extraordinar de mult. Avem și noi doctori în țară foarte buni, am fost și în străinătate, la Hanovra, la New York, la Viena, am fost peste tot, nu este o laudă să stai noaptea, să te scoli de 4-5 ori. Nu trebuie să râzi, cum râde domnul Becali, de boala unui om. Asta este totuși o boală, nu o laudă”, a spus atunci Dumitru Dragomir.

A urmat o perioadă în care relațiile dintre Gigi Becali și Dumitru Dragomir s-au mai răcit, și din acest motiv, dar ulterior, în ultimii ani, au revenit la parametrii de dinainte.

De asemenea, fostul șef de la LPF a început chiar să vorbească relaxat în spațiul public despre problema sa medicală. Una care nu ar mai fi la fel de gravă în prezent.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare