Ladislau Boloni poate fi demis de la Metz! Ce salariu are antrenorul român în Franța

Ladislau Boloni (71 de ani) a sosit la Metz în vara anului 2022 și a fost cel care a promovat echipa în Ligue 1.

Cu toate acestea, parcursul din prima ligă nu a fost unul bun pentru Boloni, care ocupă primul loc retrogradabil, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Ladislau Boloni, în pericol să fie demis de la Metz

În ultima etapă, Metz primește vizita PSG-ului, astfel că misiunea elevilor lui Boloni este una extrem de dificilă. Despre situația antrenorului român au discutat jurnaliștii francezi, care iau în calcul o eventuală demitere a lui Loți.

Singurul impediment este reprezentat de salariul lui Ladislau Boloni, care câștigă aproape un milion de euro anual la Metz.

De ce președintele Bernard Serin ezită atât de mult? Cu un contract valabil până în 2025, Boloni are un salariu de aproximativ 900.000 de euro pe sezon.

Dacă îl va da afară pe Boloni, conducătorul clubului ar trebui să îi plătească antrenorului aproape un milion de euro, fără a pune la socoteală și staff-ul românului. O sumă destul de mare pentru al treilea cel mai mic buget din Ligue 1.

Totuși, o demitere a lui Laszlo Boloni nu poate fi scoasă din calcul. Dar cine îl poate înlocui? Multe luni la rând, un nume a fost asociat cu Metz: Stephane Dumont.

După ce a refuzat prelungirea contractului cu Guingamp, Stephane Dumont, care a avut rezultate onorabile în Ligue 2, își caută echipă. Ce ar fi dacă ar prelua-o pe Metz? Nu este imposibil știind că el a fost curtat de Metz iarna trecută, chiar dacă Serin a negat acest lucru”, au scris francezii jeunesfooteux.com.

Ladislau Boloni, enervat la culme după Metz – Rennes 2-3: „Dacă vă spun ce am în minte, voi fi chemat în fața Comisiei de Disciplină”

Ladislau Boloni nu a mai rezistat după eșecul din urmă cu două etape. A lansat un discurs fără precedent la adresa arbitrului partidei.

„Arbitrul a luat o decizie proastă ( n.r. – acordând penalty-ul). Aceasta schimbă rezultatul. Cireaşa de pe tort este eliminarea lui Mikautadze. Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd.

Dacă vă spun ce am în minte, voi fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină. Unii oameni au mai multe drepturi decât alţii. Unele decizii sunt de neînţeles. Dacă avem VAR, să îl folosim… Nu a ţinut cont de asta.

Astăzi suntem nervoşi, trişti, nu înţelegem cum se poate întâmpla aşa ceva în Ligue 1, vom lua somnifere timp de două zile şi apoi ne vom ridica”, a declarat Laszlo Boloni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare