OUT! Billel Omrani, dat afară de la Wisla Cracovia din cauza indisciplinei. Continuă prăbușirea fostului atacant de la CFR și FCSB

La finalul lunii februarie a acestui an, Billel Omrani (30 de ani) a semnat cu Wisla Cracovia, o formație din liga a doua poloneză.

Billel Omrani urmează să fie dat afară de la Wisla

În căutarea formei din trecut, Billel Omrani a dezamăgit și la Wisla și urmează să fie dat afară de la echipă. Anunțul i-a aparținut chiar antrenorului său, care a dezvăluit că fostul atacant de la CFR, FCSB și Petrolul nu a respectat regulamentul impus și, astfel, l-a forțat să ia o decizie radicală.

„Avem anumite reguli în vestiar și nu trebuie încălcate. Când faci asta, înseamnă că nu ești cu noi. (…) Am regulile mele. Primul pas este să crezi mereu în jucătorii tăi. În al doilea rând, împinge-i să se dezvolte. Am luat deja o decizie cu privire la Omrani. Nu cred că va juca din nou pentru Wisła”, a spus antrenorul Wislei.

În 3 luni petrecute la Wisla Cracovia, Billel Omrani a jucat doar două meciuri și nu a marcat niciun gol.

Omrani, considerat supraponderal de către polonezi

Totodată, jurnaliștii din Polonia au remarcat faptul că Billel Omrani are mai multe kilograme în plus și nu arată deloc precum un sportiv de performanță.

Polonezii au reamintit că Omrani a avut probleme și la Petrolul, înainte să vină în Polonia. Atacantul francez urmează să plece astfel la începutul lunii iunie, atunci când îi expiră contractul cu Wisla și este interesant de urmărit ce decizie va lua cu privire la viitorul său.

Billel Omrani era considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la academia lui Olympique Marseille.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare