Cum a făcut rost familia lui Michael Schumacher de 4,1 milioane de euro, bani cu care să achite tratamentele fostului pilot de Formula 1

Familia lui Michael Schumacher are nevoie disperată de bani pentru a susţine în continuare tratamentele scumpe şi complexe ale fostului pilot de Formula 1.

De aceea, apropiaţii ex-sportivului au scos la licitaţie opt ceasuri care i-au aparţinut lui Schumi.

Au obţinut 4,1 milioane de euro

Accesoriile de mare valoare, care au inclus două piese unice ce au legătură cu titlurile sale de campion mondial, au fost vândute pentru suma de 4,1 milioane de euro, la casa Christie’s din Geneva.

Două dintre ceasurile scoase marţi la licitaţie sunt piese unice create pentru pilotul de Formula 1 şi dăruite de şeful echipei Ferrari, Jean Todt, ca dar de Crăciun, a precizat Christie’s în prezentarea pieselor.

Atracţia licitaţiei a fost un Vagabondage 1 de F.P Journe, are un cadran unic în relief cu emblema Ferrari şi 7 V care simbolizează cele şapte titluri de campion mondial de F1 ale lui Michael Schumacher, precum şi casca sa.

A fost estimat la o valoare cuprinsă între 1 şi 2 milioane de franci elveţieni şi în cele din urmă vândut cu 1.497.000 de franci elveţieni (1.646.700 de dolari americani sau 1.532.928 de euro).

Ceasurile au fost achiziţionate „de acelaşi cumpărător, inclusiv cutia de prezentare, pentru o sumă totală de peste 1,7 milioane de franci elveţieni (1,8 milioane de dolari americani sau 1,7 milioane de euro)”, potrivit casei de licitaţii.

Ralf Schumacher, marcat de suferinţa fratelui

Michael Schumacher a suferit un traumatism crainian sever și hemoragie cerebrală în urma accidentului grav petrecut pe când se afla pe o pârtie din stațiunea Meribel.

După accidentul grav, Michael Schumacher a fost în comă din decembrie 2013 și până în iunie 2014, după care a primit îngrijiri la domiciliu, fiind ajutat și acum de o întreagă echipă de medici.

„Acea întâmplare ne-a schimbat familia. A fost o experiență dură. Nu doar pentru mine, dar și pentru copiii lui. Mick era acolo în momentul accidentului, era un adolescent. Din păcate, viața nu e dreapta. Iar în cazul lui Michael a fost vorba și de ghinion.

Îmi e dor de acel Michael. Dar, din fericire, medicina modernă a făcut posibile anumite lucruri, dar chiar și așa, viața nu e ca înainte”, a mărturisit Ralf Schumacher, fratele mai mic al lui Michael Schumacher despre drama prin care trece familia sa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare