Spaniolii sunt la picioarele lui Ianis Hagi, după meciul cu Real Madrid: „Cel mai bun, de departe”

Marți seara, Deportivo Alaves a cedat cu scorul de 0-5 pe terenul celor de la Real Madrid, în etapa cu numărul 36 din La Liga.

Ianis Hagi, lăudat la scenă deschisă după meciul cu Real Madrid

Acest duel a fost unul special pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a evoluat pe stadionul pe care tatăl său a „strălucit” atunci când era în activitate, dar a și fost titularizat la Deportivo Alaves, după foarte mult timp.

Ianis Hagi nu a rămas dator și a fost cel mai activ jucător din echipa sa. „Prințul” a pus în pericol poarta Realului în mai multe rânduri, iar jurnaliștii spanioli nu au trecut cu vederea și l-au lăudat la scenă deschisă.

71 de minute a fost pe teren Ianis Hagi în meciul cu Real Madrid.

Cel mai bun, de departe, din tabăra celor de la Alaves pe Bernabéu. A fost foarte participativ în orice moment și a arătat câteva momente de înaltă calitate. El a fost cel care l-a intimidat cel mai mult pe Courtois„, au scris spaniolii despre Ianis Hagi, care a primit 6, cea mai mare notă de la Alaves.

Ce a declarat Ianis Hagi la finalul meciului Real Madrid – Deportivo Alaves 5-0

După ultimul fluier, fiul lui Gică Hagi a fost solicitat pentru un flash-interviu chiar pe marginea terenului, semn că prestația sa din acest meci a fost apreciată de către jurnaliștii spanioli.

El a punctat că a fost o partidă pe care el și coechipierii lui trebuie să o uite cât mai repede, dar, în egală măsură, a ținut să scoată în evidență și faptul că Deportivo Alaves nu a avut nicio miză la acest joc.

„Trebuie să uităm această partidă cât mai repede posibil. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, am avut un sezon foarte bun, mai avem încă două meciuri”, a declarat Ianis Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare