Mașina căreia Gigi Becali i-a jurat credință pe viață. A renunțat la Maybach pentru noua lui slăbiciune auto

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a făcut un anunț cu privire la mașina căreia i-a jurat credință pe viață. Milionarul din Pipera a vorbit despre noua lui slăbiciune auto, pentru care renunță la Maybach.

Mașina căreia Gigi Becali i-a jurat credință pe viață

Conducătorul „roș-albaștrilor” s-a obișnuit, de-a lungul vremii, cu automobile luxoase, marca Bentley, Maybach sau Mercedes. Recent, Gigi Becali a devenit un fan declarat al Rolls-Royce, companie din Marea Britanie, afirmând că nu va mai conduce o altă mașină.

„Rolls-ul e Rolls. N-ai văzut că merg doar cu Rolls. Merg cu altceva? Nu mai pun mâna. Nu mă ating de altă mașină. De ce? E diferență mare între Rolls și alte mașini, ca de la cer la pământ. Când conduci un Rolls îți place, e ca și cum ai desena. Îți place să mergi cu ea. Te scoli și te gândești «Iau micul dejun și după mă duc în Rolls». E diferență mare între Rolls și restul mașinilor din lume”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Latifundiarul din Pipera este posesorul unui Rolls-Royce Ghost Black Badge, produs în 2022. Mașina are 592 de cai putere și poate atinge viteza de 100 km/h în mai puțin de 5 secunde. Prețul unui asemenea automobil este uriaș, suma minimă pe care un eventual cumpărător ar trebui să o scoată din buzunar fiind de 380.000 de dolari. Dotările acestui model de Rolls-Royce pot face ca prețul de vânzare să crească, ajungând chiar și la aproape jumătate de milion de euro.

Gigi Becali, accident cu noua sa mașină

În 2023, afaceristul care face legea la FCSB a fost implicat într-un accident cu mașina sa luxoasă. În urma acestei întâmplări, Gigi Becali a scăpat teafăr, fără a suferi vreo rană.

„Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Nu plătesc eu nimic, plătește CASCO. Mașina nu are multe la tablă, dar spoilerele alea, roțile, costă mult de tot. O să-l găsească pe camere cred. Mașina mea are camere, dar el a venit în lateral, eu am camere pe față. El a intrat în lateral, nu mi-a ieșit în față”, au fost spusele lui Gigi Becali, conform GSP.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare