Istvan Kovacs, distrus de Xavi după Barcelona – PSG 1-4: „A fost un dezastru! A ucis meciul!”

Istvan Kovacs a fost pus la zid de către Xavi la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4, manșa retur din sfertul de finală al actualei ediții de UEFA Champions League.

În timpul partidei de pe stadionul olimpic din Barcelona, „centralul” din Carei l-a eliminat pe Ronald Araujo la scorul de 1-0 pentru gruparea blaugrana, i-a acordat de asemenea cartonașul roșu și antrenorului formației din La Liga pentru proteste, în partea secundă, iar ulterior l-a avertizat pe Ilkay Gundogan pentru simulare în urma unei faze la care catalanii au solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru un presupus fault făcut în careu de Marquinhos, la scorul de 1-3.

Xavi, atac fără milă la adresa lui Istvan Kovacs la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4: „A fost un dezastru!”

După fluierul final, Xavi, deși fusese eliminat anterior, a mers pe teren pentru a-i cere, pe un ton foarte agresiv, socoteală lui Istvan Kovacs, iar ulterior a făcut declarații foarte dure la adresa acestuia.

Românului i s-a reproșat în mod special eliminarea lui Araujo, moment care, în viziunea fostului mare mijlocaș central, a avut menirea de a schimba radical soarta calificării în semifinale.

„Suntem supărați. Unsprezece contra unsprezece am fost bine organizați. Pentru mine este prea mult să dai un cartonaș roșu pentru Araujo. Am rămas în zece oameni și din acel moment a fost un alt joc.

Am avut ocazii clare, dar am fost mereu în inferioritate, pentru că în zece oameni este foarte dificil. Este păcat ca munca unui sezon să se termine din cauza unei decizii de arbitraj. Mi-ar fi plăcut să jucăm unsprezece împotriva unsprezece în fiecare minut.

Eliminare a fost inutilă. I-am spus arbitrului că a fost foarte rău, că a fost un dezastru. A ucis meciul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem, nu putem să tăcem!”, a spus Xavi Hernandez la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4, citat de jurnaliștii spanioli de Marca. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare