VIDEO. Probleme mari de lot pentru Gică Hagi înainte de Rapid – Farul! „Regele” ar urma să nu se bazeze pe 7 jucători importanți: „Continuăm așa cum am început din vară”

Există probleme mari de lot pentru Gică Hagi înainte de meciul Rapid – Farul de vineri seară, după cum chiar „Regele” a dezvăluit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei din Giulești.

Managerul tehnic și acționarul majoritar de la campioana României a punctat că Damien Dussaut și Narek Grigoryan sunt suspendați pentru acest joc, în vreme ce în cazul lui Ionuț Larie, Dan Sîrbu și Dragoș Nedelcu este vorba despre probleme medicale mai vechi.

Gică Hagi a anunțat că se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului Rapid – Farul de vineri seară

În plus, Gică Hagi a dat de înțeles și că Louis Munteanu și Ionuț Vînă sunt încerți pentru meciul de vineri seară, chiar dacă în cursul zilei de miercuri s-au pregătit alături de coechipierii lor.

Cu aceeași ocazie, fostul mare fotbalist a vorbit din nou despre obiectivul stabilit pentru play-off-ul acestui sezon de Superliga și, în plus, a reiterat că are de gând să se bazeze în această parte finală a campionatului pe mai mulți jucători tineri, crescuți în propria academie, așa cum este tradiția, comparativ cu ultimele luni.

„Accidentați, continuăm așa cum am început din vară, cu foarte mulți, în fiecare săptămână câte 5-6. Dacă nu sunt accidentați, sunt suspendați, așa cum avem pe Damien (n.r. Dussaut) și pe Narek (n.r. Grigoryan). Larie, Sîrbu și cu Nedelcu (n.r. accidentați). Nedelcu încă nu știm cât va sta. Și bineînțeles, și mai ales, Louis Munteanu și Vînă, care astăzi s-au antrenat bine, până acum au făcut separat.

„Obiectivul nostru este să încercăm să participăm iar în Europa”

Obiectivul nostru este să încercăm să participăm în Europa iar. Am ajuns aici, e posibil, e o distanță nu așa de mare, dar depinde foarte mult de cum vom juca noi, dacă avem capacitatea să începem foarte bine și sperăm să facem două meciuri foarte bune și să câștigăm.

Ne gândim și la ce va fi de la anul încolo, trebuie să găsim spațiu și pentru cei tineri, cu siguranță că o să apară mult mai mult. Trebuie să le dăm acest spațiu, anul trecut cu cei tineri și cu oameni din academie care au apărut am ieșit campioni. Practic, avem exemplul în spate și sper să găsesc spațiu să le dau cât pot. Depinde de meci, de zi, de situație, de săptămână, dar cu siguranță o vor apărea tineri, sper să joace foarte bine, să facă diferența, așa cum au făcut-o anul trecut”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare