Cale liberă pentru Gigi Becali și FCSB. Ce a spus Gică Hagi despre viitorul lui Louis Munteanu

Gigi Becali a spus în urmă cu ceva timp că l-ar dori pe Louis Munteanu la FCSB, iar acum Gică Hagi a făcut acum precizări foarte importante referitoare la situația fotbalistului împrumutat în prezent de Farul de la Fiorentina.

Gică Hagi a spus că în linii mari nu îl va mai împrumuta din nou de la Fiorentina pe Louis Munteanu, fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB

„Regele” a dat în mod clar de înțeles că nu ar mai avea de gând să îl împrumute din nou pe atacantul în vârstă de 21 de ani, și pentru sezonul viitor, invocând în acest sens faptul că acesta nu ar mai dori neapărat un astfel de scenariu.

„El deocamdată e cu noi, ne-a ajutat foarte tare, se simte bine, e jucătorul Fiorentinei și cam asta, restul vom vedea. Mai sunt câteva luni.

Nu îl împrumut eu. Depinde de ce vrea Fiorentina. Nu a stat doi ani la mine? Cred că nici jucătorul nu mai vrea, vrea să facă și el altceva”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Patronul liderului din Superliga a recunoscut în mod public interesul pentru tânărul atacant

Așadar, în condițiile în care este destul de greu de crezut că internaționalul român se va putea impune la gruparea viola în viitorul apropiat, sunt șanse destul de mari ca oficialii clubului de pe „Artemio Franchi” să caute în această vară alte variante pentru împrumutul lui Louis Munteanu, iar o posibilitate în acest sens ar putea fi constituită de FCSB, întrucât Gigi Becali a spus în urmă cu ceva timp că îl apreciază pe tânărul atacant.

„L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ține de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Așa e moral, așa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult».

Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Așa e. Știi ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România”, a spus Gigi Becali la începutul lunii februarie, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare