Gică Hagi, despre șansele ca Farul să se lupte pentru titlu în acest sezon: „Câștigăm două-trei meciuri și se schimbă”

Gică Hagi a fost întrebat despre șansele pe care le-ar avea Farul să se lupte cu șanse reale la titlu și în acest sezon de Superliga, după ce în stagiunea trecută echipa de la malul mării s-a impus în această cursă, după cum se știe deja foarte bine.

„Regele” a admis în primă fază că nu se poate pune problema de așa ceva, în condițiile în care în prezent, înainte de prima etapă din play-off, distanța între echipa sa și liderul FCSB este una mai mult decât consistentă.

Gică Hagi a transmis că obiectivul Farului în acest sezon este calificarea în cupele europene, dar a dat de înțeles și că lupta pentru titlu nu ar fi încă „misiune imposibilă”

Totuși, ulterior, managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul a adus în discuție faptul că această s-ar putea schimba radical în cazul în care „marinarii” vor reuși să aibă un start lansat de play-off, cu victorii în primele etape.

Pe de altă parte, realist vorbind, Gică Hagi a subliniat că obiectivul echipei sale pentru această stagiune de Superliga este reprezentat de calificarea pentru sezonul viitor al cupelor europene, ceea ce ar presupune în principiu o clasare pe podium, în cazul în care una dintre primele trei clasate nu s-ar impune și în actuala ediție de Cupa României.

„Să participăm în cupele europene. Absolut, bineînțeles. (n.r. dacă se poate implica Farul chiar și în lupta pentru titlu) Nu, în momentul de față nu cred, dar avem această mentalitate ca fiecare meci să mergem să îl câștigăm. Suntem departe, sunt puncte multe, dar să vedem, dacă câștigăm primele două-trei meciuri, se schimbă.

Ce bine ar fi la sfârșit să fim pe locul 3. Anul ăsta am știut să jucăm meciurile cu echipe foarte bune, asta arată că am căpătat o experiență, sperăm să jucăm bine și în play-off cu ele.

Am făcut multe egaluri, am luat multe goluri. Probabil a venit prea devreme acel succes de anul trecut, greu să îl gestionezi din toate punctele de vedere. Am învățat multe în această vară și sperăm să reacționăm, să facem lucrurile bine.

Din păcate, ăsta e adevărul. Aceștia suntem și nu mi-a fost rușine. Practic, suntem nevoiți să vindem, să facem pentru a avea un buget destul de bun. Totdeauna va fi o performanță intrarea în play-off, după aceea trebuie să facem bine, să ne luptăm pentru cupele europene”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare