VIDEO. Gică Hagi agită spiritele înainte de Rapid – Farul: „Vă aduc aminte cum i-am bătut anul trecut”

Se poate spune într-o anumită măsură că Gică Hagi a agitat puțin spiritele înaintea meciului Rapid – Farul, care se va disputa în Giulești vineri seară în prima etapă a play-off-ului din acest sezon de Superliga.

La conferința de presă susținută în cursul zilei de miercuri, în momentul în care a fost întrebat în legătură cu faptul că echipa sa nu a reușit să se impună în fața giuleștenilor în cele două partide din sezonul regulat, 3-1 la București pentru gazde și 0-0 la Ovidiu, „Regele” a ținut să le amintească tuturor că în stagiunea trecută, în jocul disputat la malul mării în play-off, echipa sa a reușit să se impună cu scorul de 7-2.

Gică Hagi a ținut să aducă aminte înainte de meciul Rapid – Farul de acel 7-2 din play-off-ul sezonului trecut

De asemenea, managerul tehnic și acționarul majoritar de la campioana României a dorit să scoată în evidență și faptul că în meciul retur cu Rapid din sezonul regulat al actualei ediții de campionat, disputat tot pe terenul Farului și terminat la egalitate, scor 0-0, echipa sa a avut nu mai puțin de trei goluri anulate.

Legat de jocul de vineri seară, Gică Hagi a spus că se așteaptă la o misiune foarte dificilă pentru jucătorii săi, în condițiile în care cei de la Rapid se află într-o formă foarte bună în acest punct al sezonului și, în plus, vin și cu un moral ridicat ca urmare a victoriei de senzație obținute recent în fața rivalilor de la FCSB, 4-0 pe Arena Națională.

La ce se așteaptă „Regele” de la această nouă vizită în Giulești

„I-am bătut anul trecut. Știm că acasă am marcat trei goluri, unul cred că a fost valabil. Ce a fost a fost. Nu vorbiți de ce e în spate, că dacă e ce în spate, vă aduc (aminte) ce am făcut noi anul trecut. Cum i-am bătut.

Deci practic nu are rost să vorbim de istorie. În față e un meci, care e important, în play-off, începe play-off-ul, cu o echipă foarte bună, care se mișcă foarte bine, e în formă, antrenor foarte bun, atac foarte bun. Au bătut FCSB 4-0, deci practic au marcat goluri multe și nu au luat goluri.

E o echipă care e în formă, e pe un drum bun. După aia, noi trebuie să fim noi, cum am spus înainte, să încercăm să controlăm ritmul și intensitatea jocului, să avem noi controlul, să ne impunem. Va fi greu, joci în deplasare în Giulești, e greu, dar pretențiile mele sunt acolo și sper ca echipa mea să facă acest lucru”, a spus Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid de vineri seară.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare