Surpriză totală: Marius Șumudică a cerut să se despartă de Gaziantep! Totul este oficial

Marius Șumudică s-a despărțit în mod oficial de Gaziantep FK în cursul zilei de miercuri, iar clubul turc a anunțat deja acest lucru prin intermediul canalelor de comunicare.

După cum se știe deja destul de bine, antrenorul român în vârstă de 53 de ani a fost foarte aproape să fie demis în urmă cu doar câteva zile, dar în cele din urmă oficialii formației din Superlig au decis să îi dea credit în continuare, după ce au fost asigurați de acesta că are capacitatea de a redresa echipa.

Marius Șumudică s-a despărțit în cele din urmă de Gaziantep FK

Nu s-a întâmplat însă acest lucru, iar echipa la care evoluează Florin Niță, Deian Sorescu, Alexandru Maxim și Denis Drăguș a pierdut și în cea mai recentă etapă din campionat, 0-1 în deplasare cu Antalyaspor, luni, 4 martie, adică exact de ziua lui Marius Șumudică.

În urma acestui eșec, Gaziantep FK a ajuns din nou în zona locurilor retrogradabile, după 28 de etape disputate, și astfel s-a ajuns la concluzia că pentru binele echipei ar fi bine să se producă până la urmă această despărțire.

Elementul surprinzător în toată această discuție este reprezentat de faptul că, așa cum reiese din comunicatul oficial transmis de către oficialii clubului turc, antrenorul român a fost cel care a venit cu această propunere.

Oficialii clubului turc susțin că decizia s-a luat chiar la propunerea antrenorului român

Potrivit anunțului oficial făcut de ei în cursul zilei de miercuri, Marius Șumudică a luat această hotărâre „datorită dragostei și respectului său pentru club și oraș”.

„Consiliul nostru Director al Clubului de Fotbal Gaziantep s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică pentru a discuta problemele de pe ordinea de zi. Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Șumudică a prezentat ideea că o schimbare ar fi mai potrivită pentru echipă, asta datorită dragostei și respectului său pentru clubul nostru și orașul nostru.

S-a ajuns la un consens în această privință. Dorim să-i mulțumim antrenorului Marius Șumudică și echipei sale pentru contribuțiile lor și îi dorim succes în următoarea parte a carierei sale”, au informat cei de la Gaziantep FK prin intermediul site-ului oficial al clubului.

Acum rămâne de văzut cum își va continua cariera Marius Șumudică. Recent, când au apărut primele zvonuri legate de o eventuală demitere a sa de la Gaziantep FK, s-a speculat că el ar reprezenta o variantă de luat în calcul pentru Adrian Mititelu la FCU Craiova. Doar că acesta l-a numit între timp în funcția de antrenor principal pe Nicolo Napoli, pentru a zecea oară.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare