Cum s-a salvat Marius Șumudică în ultima clipă de la demitere. Promisiunea făcută șefilor de la Gaziantep

Un jurnalist turc a dezvăluit cum s-a salvat Marius Șumudică de la a fi demis de Gaziantep FK, deznodământ care la un moment dat în cursul zilei de luni a părut de neevitat.

După înfrângerea suferită de echipa sa pe teren propriu în cursul zilei de sâmbătă în Superlig, scor 0-2 în fața celor de la Istanbul Bașakșehir, presa din Turcia a scris că despărțirea de antrenorul român în vârstă de 52 de ani este doar o chestiune de timp.

Un jurnalist turc a dezvăluit cum s-a salvat Marius Șumudică de la demiterea de la Gaziantep FK

Ulterior, oficialii clubului din Gaziantep au organizat o ședință de urgență, la care au fost convocați, în mod evident, Șumudică și secundul său, Șener Gencturk.

Marea surpriză a fost reprezentată de faptul că, la finalul ședinței, s-a ajuns la concluzia că ar fi mai bine, cel puțin pentru moment, dacă tehnicianul român ar continua pe banca tehnică a celor de la Gaziantep FK, echipă la care evoluează în prezent, după cum se știe deja foarte bine, Florin Niță, Alex Maxim, Deian Sorescu și Denis Drăguș, anunțul în acest sens fiind făcut în presa din România chiar de către Marius Șumudică.

În plus, aceste declarații ale antrenorului român au fost dublate și de un anunț făcut în aceeași notă de cei de la Gaziantep FK prin intermediul rețelelor de socializare.

Consiliul de administrație al clubului de fotbal Gaziantep s-a reunit astăzi pentru a evolua problemele de pe ordinea de zi. După discuții de lungă durată, consiliul nostru de administrație s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică și au făcut un schimbi de opinii asupra situației actuale a echipei.

În urma discuțiilor s-a ajuns la un consens că echipa noastră va depăși aceste zile grele în unitate și solidaritate”, au transmis ei.

Antrenorul român a promis că va salva echipa de la retrogradare în acest sezon

Interesant de remarcat este însă că Marius Șumudică a reușit cumva să scape de demitere, deși în cadrul acelui Consiliu de Administrație s-a înregistrat un scor de 7 la 6 în favoarea plecării sale, după cum a informat jurnalistul turc Ali Budak prin intermediul platformelor de socializare.

Tot el a dezvăluit și că momentul cheie din acea ședință a fost acela când Șumudică le-ar fi promis oficialilor clubului că va reuși să salveze echipa de la retrogradare în acest sezon, iar ei au decis astfel să îi dea în continuare credit tehnicianului român.

Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yılmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12 s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yılmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gençtürk, au fost chemaţi la sediul clubului. În telefonul făcut asistentului lui Şumudică s-a spus: ‘Vino, îţi vom încheia înţelegerea’.

Şumudică si adjunctul sau s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa în prima ligă şi s-a decis continuarea cu experimentatul antrenor”, a informat jurnalistul turc în cursul serii zilei de luni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare