BREAKING NEWS. Marius Șumudică se desparte de Gaziantep! Presa din Turcia a anunțat că antrenorul român a fost dat afară

Marius Șumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep. Mai mulți jurnaliști din Turcia au anunțat că tehnicianul român a fost dat afară, după o ședință de urgență a conducătorilor clubului care ocupă locul 17 în prima ligă.

Marius Șumudică, OUT de la Gaziantep

Marius Șumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep. Cel puțin așa au anunțat mai mulți jurnaliști din Turcia, iar din clipă în clipă se așteaptă și comunicarea oficială a conducătorilor clubului.

Este cumva cronica unei demiteri anunțate, în condițiile în care agenția Sporx și cotidianul local Telgraf au spus încă de acum câteva ore că antrenorul român va fi dat afară. Șumudică nu a fost la antrenamentul din această dimineață și a fost foarte clar ce urmează în condițiile în care conducătorii au decis să-l cheme urgent la o ședință. Când au văzut că tehnicianul nu s-a prezentat la ședința de pregătire, jucătorii au decis să nu se antreneze.

Situația lui Marius Șumudică la Gaziantep a devenit critică, după înfrângerea de pe teren propriu din duelul cu Bașakșehir, pierdut cu 2-0. Echipa lui Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Deian Sorescu se află pe locul 17, primul sub linia retrogradării, în condițiile în care a fost preluată de antrenorul român în momentul în care se afla pe ultima poziție.

Cu numai o singură victorie în ultimele zece etape, antrenorul de 52 de ani are postul serios amenințat. Fanii i-au cerut să plece, iar acum și presa locală s-a revoltat împotriva lui. Bilanțul lui este totuși destul de bun, dacă ținem cont de momentul în care a preluat formația reușind șapte victorii și șapte egaluri.

„Cuvintele goale nu umplu stomacul. Să joci bine nu e suficient pentru a rămâne în campionat”, a scris Sedat Torun, unul dintre cei mai apreciați editorialiști de la Telgraf.

În ultima perioadă, în presa din România au apărut informații că Mihai Rotaru vrea să renunțe la antrenorul Ivaylo Petev și să-l numească în sfârșit pe Șumudică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare