Marius Șumudică, aniversare tristă: a pierdut şi cu Antalyaspor, 0-1. Başkanii se gândesc să-l concedieze

Zi de naştere tristă pentru Marius Şumudică, antrenorul care, luni, a împlinit 53 de ani. Gaziantep a pierdut în fața celor de la Antalyaspor cu scorul de 0-1, în etapa cu numărul 28 din Super Lig.

Gazdele au marcat unicul gol al partidei în minutul 40, prin Sam Larsson, din assist-ul lui Balci. La Gaziantepul lui Şumi au fost titulari trei români: Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș.

Gaziantep, pe locul 18

Echipa pregătită de Şumudică ocupă locul 18 în clasament, al doilea retrogradabil, cu doar 28 de puncte. Acest eşec i-ar putea fi fatal tehnicianului nostru, care a intrat în „vizorul” başkanilor în ultimele săptămâni.

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, spunea Şumudică înainte de meciul cu Antalyaspor.

Pentru Gaziantep urmează duelul de pe teren propriu cu Besiktas, locul 4 din campionatul Turciei, pe 11 martie.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare