Seara minunată a Simonei Halep, încununată cu un mesaj de la Boris Becker

Simona Halep se pregăteşte să revină pe terenul de tenis în competiţiile oficiale, suspendarea sa fiind redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la 4 ani la 9 luni.

Boris Becker, unul dintre numele importante care au susținut-o pe sportivă de-a lungul timpului, a avut o reacţie bucurie când a aflat verdictul TAS.

Becker, fanul Simonei Halep

„Bravo, Simo! Verdict meritat pe deplin!”, a scris Becker, pe X.

De-a lungul timpului, fostul mare jucător neamţ a spus că este fanul româncei.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie.

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie”, zicea Boris Becker.

Comunicatul TAS:

TAS admite apelul depus de Simona Halep şi reduce perioada de ineligibilitate a acesteia de la patru ani la nouă luni. Comisia TAS a stabilit în unanimitate că perioada de ineligibilitate de patru ani trebuie redusă la o perioadă de nouă luni începând cu 7 octombrie 2022, perioadă care a expirat la 6 iulie 2023”, a transmis a precizat TAS într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

„Întrucât această perioadă a expirat înainte ca procedurile de apel să fie chiar depuse la TAS, Comisia TAS a considerat că este oportun să emită dispozitivul hotărârii arbitrale cât mai curând posibil”, mai spune Tribunalul sportiv de la Lausanne.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare