Antrenorul-senzație din Italia este la un pas de Juventus! Anunțul momentului în Serie A

Juventus a câștigat miercuri seară Cupa Italiei după ce s-a impus cu scorul de 1-0 pe „Stadio Olimpico” din Roma în fața celor de la Atalanta.

Chiar și așa, sezonul făcut de „Bătrâna Doamnă” este catalogat mai degrabă drept unul modest, iar despre despărțirea de antrenorul Massimiliano Allegri se vorbește deja intens încă din luna februarie.

Despărțirea dintre Juventus și Massimiliano Allegri este doar o chestiune de timp, mai ales după ultimele evenimente

Iar acum se pare că este doar o chestiune de timp până când va fi făcut anunțul oficial în acest sens, mai ales în contextul în care antrenorul italian în vârstă de 56 de ani a făcut un adevărat circ după finala Cupei.

Jurnalistul Fabrizio Romano a notat să singura întrebare existentă în prezent în legătură cu această situație este legată de momentul în care se va produce oficial despărțirea de Allegri, respectiv dacă oficialii lui Juventus vor decide să facă anunțul acum sau vor aștepta încă 10 zile, până când sezonul de Serie A se va încheia, în condițiile în care au mai rămas două etape de disputat.

Potrivit jurnalistului italian, marele favorit pentru înlocuirea lui „Max” este în prezent Thiago Motta, antrenorul în vârstă de 41 de ani, considerat drept noua senzație din Peninsulă.

Marele favorit pentru înlocuirea lui este Thiago Motta, antrenorul care a făcut minuni în acest sezon la Bologna

Fostul mijlocaș defensiv de la Barcelona, Atletico Madrid, Genoa, Inter sau Paris Saint-Germain a pus în scenă un sezon de vis pe banca tehnică a celor de la Bologna, reușind să califice echipa în faza principală a stagiunii viitoare de UEFA Champions League.

Conducătorii „Bătrânei Doamne” ar avea deja pregătit contractul pentru antrenorul care deține dublă cetățenie, italiană și braziliană. Conform lui Fabrizio Romano, viitorul său contract ar urma să fie valabil până în iunie 2027.

De asemenea, în ciuda trecutului său ca fotbalist la marea rivală Inter Milano, Thiago Motta ar fi mai mult decât deschis posibilității de a antrena Juventus și se pare că în scurt timp ar urma să îi informeze pe oficialii de la Bologna în legătură cu decizia pe care o va lua vizavi de viitorul său.

Ar mai trebui totuși luat în calcul și faptul că pentru fostul internațional italian tentația de a conduce Bologna în sezonul viitor de Champions League ar fi de asemenea destul de mare. Rămâne deci de văzut acum ce decizie va lua Thiago Motta în această „speță”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare