Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool semnează azi! Antrenorul a confirmat mutarea! Ce a declarat

După cum se știe deja foarte bine, Jurgen Klopp se desparte de Liverpool la finalul acestui sezon, decizia în acest sens fiind anunțată de către antrenorul german în vârstă de 56 de ani încă din urmă cu câteva luni.

Despre posibilul său înlocuitor s-a scris foarte mult în această perioadă, iar cele mai vehiculate nume au fost cele ale lui Ruben Amorim de la Sporting și Arne Slot de la Feyenoord.

Arne Slot este alesul conducerii lui Liverpool pentru înlocuirea lui Jurgen Klopp pe „Anfield Road”

În cele din urmă, conducătorii clubului de pe Anfield Road au ajuns la concluzia că varianta ideală în acest moment este reprezentată de tehnicianul olandez în vârstă de 45 de ani.

Arne Slot a anunțat în mod public în urmă cu doar câteva săptămâni că își dorește să dea curs ofertei primite din partea celor de la Liverpool, chiar dacă el ar mai avea contract cu Feyenoord până în iunie 2026.

El a avut parte de înțelegere dinspre oficialii clubului din Rotterdam, așa că numirea lui oficială în funcția de antrenor principal al „cormoranilor” părea oricum deja doar o chestiune de timp.

Antrenorul olandez ar urma să semneze contractul în cursul zilei de vineri

Și se pare că acest moment se va produce chiar în cursul zilei de vineri, după cum informează jurnalistul italian Fabrizio Romano. El susține că toate documentele sunt pregătite, iar Arne Slot ar urma să semneze în scurt timp contractul. Ulterior, când vor considera oportun, cei de la Liverpool vor face și anunțul oficial în acest sens.

„Arne Slot va semna contractul său ca nou antrenor al lui Liverpool astăzi, toate documentele sunt pregătite. Anunțul oficial va veni când vor considera cei de la Liverpool.

Se mai așteaptă doar ca permisele de muncă pentru unii dintre colaboratorii săi să ajungă, iar apoi totul va fi rezolvat”, a informat Fabrizio Romano prin intermediul X, fostul Twitter.

Batavul a confirmat în mare măsură această informație

Antrenorul batav a fost deja întrebat de către presa din Anglia în legătură cu acest subiect, iar răspunsul său a fost unul scurt, dar cuprinzător.

„Pot să confirm că voi fi antrenor aici în sezonul viitor”, a spus Arne Slot, citat de BBC Sport.

Revenind la Jurgen Klopp, el a anunțat înainte de ultimul meci în postură de antrenor al lui Liverpool, programat duminică de la ora 18:00 contra celor de la Wolverhampton Wanderers, că și-a luat deja la revedere de la jucătorii săi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare