Cu cine joacă PAOK-ul lui Răzvan Lucescu în sferturile Conference League și peste ce adversar ar putea da în semifinale

În cursul zilei de vineri s-a aflat cu cine joacă PAOK-ul lui Răzvan Lucescu în sferturile de finală ale actualei ediții de Conference League, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul UEFA de la Nyon.

După ce s-au aflat duelurile din sferturile Champions League și Europa League, dar și traseele până la marile finale, s-a întâmplat același lucru și în cazul celei de-a treia competiții europene la nivel de cluburi ca importantă.

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu se va duela cu Club Brugge în sferturile de finală din Conference League

Astfel, PAOK, echipa care a pus în scenă o revenire de senzație în faza optimilor de finală în fața croaților de la Dinamo Zagreb, se va duela în sferturi cu un adversar cam de același calibru în linii mari, reprezentat de belgienii de la Club Brugge.

În cazul în care echipa antrenată de Răzvan Lucescu va trece și de această formație, ea va da piept în semifinale cu învingătoarea dublei manșe dintre Viktoria Plzen și Fiorentina.

Celelalte două sferturi de finală din această ediție de Conference League sunt Aston Villa – Lille și Olympiacos – Fenerbahce. În mod evident, învingătoarele din aceste două duble se vor întâlni în semifinale.

Programul meciurilor din această competiție până la marea finală:

  • Sferturi de finală, prima manșă – 11 aprilie
  • Sferturi de finală, manșa secundă – 18 aprilie
  • Semifinală, prima manșă – 2 mai
  • Semifinală, manșa a doua – 9 mai
  • Finală – 29 mai (Atena – AEK Arena)

Este pentru a doua oară în ultimii trei ani când PAOK ajunge în această fază din Conference League. În 2022, tot cu Răzvan Lucescu antrenor, „vulturii” au fost eliminați în sferturi de Olympique de Marseille cu scorul general de 3-1.

În paralel cu acest parcurs excelent din Conference League, gruparea din Salonic este implicată cu șanse foarte mari și în lupta pentru titlul din Grecia, chiar dacă în urma primei etape din play-off a picat pe locul 2, în spatele lui AEK Atena.

Așadar, este foarte clar de ce fostul selecționer al naționalei României este pur și simplu adulat de către fanii lui PAOK, aspect scos în evidență la finalul returului cu Dinamo Zagreb și de Mircea Lucescu, cel care a fost prezent pe „Toumba” la această partidă.

„Un meci incredibil, au început foarte convinși și au marcat meritând. Au recuperat rapid, s-a văzut că e ceva bine pregătit. A fost și un moment de descumpănire, când s-au blocat mental. După care au revenit în joc și au câștigat pe merit.

O victorie extraordinară, ținând cont că Dinamo Zagreb a eliminat pe Sevilla, multiplă câștigătoare a unei cupe continentale.

Încerc să mă obișnuiesc cu situația asta de suporter sau de om neutru, atunci când sunt două echipe mai îndepărtate de pretențiile mele sau sentimentele mele.

Am fost în cabină, i-am felicitat pe toți. E o nebunie la stadion, maniera de joc și rezultatul au fost entuziasmante.

Deocamdată la echipa națională este un antrenor care a obținut o calificare, ceea de este foarte important. La final, tot stadionul i-a scandat numele (lui Răzvan – n.r.). Aș vrea ca Răzvan să facă pasul spre fotbalul din Vest”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare