Duel șoc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Tragerea la sorți de la Nyon s-a încheiat. El Clasico în finală?

Iubitorii fotbalului vor avea parte de un duel uriaș în faza „sferturilor” Ligii Campionilor. În urma tragerii la sorți de la Nyon, Manchester City și Real Madrid vor da piept pentru un loc în semifinalele competiției. Nu este singura întâlnire importantă din această fază a UEFA Champions League.

PSG se va lupta cu un nume uriaș al Europei, în timp ce Arsenal și Atletico Madrid vor înfrunta echipe din Germania în „sferturile” Ligii Campionilor.

Duel electrizant în faza următoare din Liga Campionilor

Primele echipe care au fost extrase din urnă au ocazia de a evolua pe teren propriu în partida tur, pe 9 și 10 aprilie. Retururile acestei faze a celei mai mari competiții intercluburi din lume se vor desfășura pe 16 și 17 aprilie.

Programul sferturilor de finală:

Arsenal – Bayern Munchen (1)
Atletico Madrid – Borussia Dortmund (2)
Real Madrid – Manchester City (3)
PSG – Barcelona (4)

Echipa care va ieși câștigătoare la finalul „dublei” dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund va da piept cu învingătoarea din „sfertul” patru (PSG – Barcelona) în semifinala 1. Triumfătoarea dintre Arsenal și Bayern Munchen va avea ocazia de a se duela cu Real Madrid sau Manchester City în semifinala cu numărul 2 a competiției.

  • Finala Ligii Campionilor din acest sezon se va desfășura pe Wembley, iar echipa desemnată gazdă va fi câștigătoarea semifinalei 2.
  • Real Madrid și Barcelona sunt pe părți diferite ale tablouului, astfel că cele două cluburi se pot întâlni abia în finala UCL.

Gesturi grosolane comise în Liga Campionilor, la returul „optimilor”

Mikel Arteta, antrenorul spaniol al celor de la Arsenal, a fost implicat într-un episod scandalos la meciul formației sale din Liga Campionilor, contra lusitanilor de la Porto. Tehnicianul l-ar fi înjurat pe omologul său, Sergio Conceicao, adresând cuvinte jignitoare la adresa familiei acestuia, pe durata partidei din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Nu mai e important ce a spus sau nu a spus Arteta… În timpul meciului, s-a întors către bancă și, în spaniolă – trebuie să fie o chestie a antrenorilor iberici, pentru că același lucru s-a întâmplat și cu Guardiola – mi-a insultat familia.

La final, i-am spus să aibă grijă pentru că persoana pe care a jignit-o nu mai este printre noi. Să fie atent mai degrabă la modul în care-și antrenează echipa, pentru că există calitate individuală, iar el are obligația să facă mai mult și mai bine”, a declarat Conceicao, conform maisfutebol.pt.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare