Mircea Lucescu, dezvăluiri despre ”nebunia” declanșată de Răzvan la Salonic: ”Tot stadionul i-a scandat numele!”

Mircea Lucescu (78 de ani) a văzut de la fața locului ”minunea” reușită de Răzvan Lucescu (55 de ani). PAOK s-a calificat în sferturile Conference League, după ce a trecut de Dinamo Zagreb cu 5-1.

Răzvan Lucescu ajunge iar într-un sfert de finală europeană. PAOK a trecut entuziasmant de campioana Croației, după ce în tur a fost învinsă cu 2-0. Performanța este cu atât mai mare cu cât Dinamo Zagreb o eliminase pe Sevilla, multiplă câștigătoare de trofee europene.

Mircea Lucescu: ”Tot stadionul i-a strigat numele lui Răzvan”

Mircea Lucescu nu a ratat ocazia pentru a mai urmări un meci mare. A fost în tribune la Salonic și nu are ce regreta. Fanii lui PAOK i-au scandat numele lui Răzvan, după o partidă istorică.

”Un meci incredibil, au început foarte convinși și au marcat meritând. Au recuperat rapid, s-a văzut că e ceva bine pregătit. A fost și un moment de descumpănire, când s-au blocat mental. După care au revenit în joc și au câștigat pe merit.

O victorie extraordinară, ținând cont că Dinamo Zagreb a eliminat pe Sevilla, multiplă câștigătoare a unei cupe continentale.

Încerc să mă obișnuiesc cu situația asta de suporter sau de om neutru, atunci când sunt două echipe mai îndepărtate de pretențiile mele sau sentimentele mele”, a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

”Vreau ca Răzvan să meargă în Vest”

Mircea Lucescu nu și-a ascuns bucuria provocată de fiul său, dar a dezvăluit că visul său este ca Răzvan să facă pasul spre fotbalul mare, din vestul Europei.

”Am fost în cabină, i-am felicitat pe toți. E o nebunie la stadion, maniera de joc și rezultatul au fost entuziasmante.

Deocamdată la echipa națională este un antrenor care a obținut o calificare, ceea de este foarte important. La final, tot stadionul i-a scandat numele (lui Răzvan – n.r.). Aș vrea ca Răzvan să facă pasul spre fotbalul din Vest”, a mai spus Mircea Lucescu.

  • 2,38 este media de puncte reușite de Răzvan Lucescu în cele 8 meciuri din Conference League, pe banca lui PAOK

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare