S-au aflat partidele din sferturile de finală Europa League! Liverpool dă piept cu Atalanta + care sunt adversarii nemților de la Bayer Leverkusen, revelația din Bundesliga

Tragerea la sorți pentru stabilirea duelurilor din sferturile de finală Europa League s-a încheiat recent, astfel că iubitorii fotbalului cunosc cele patru meciuri pe care le vor urmări în această fază a competiției. Într-una dintre cele patru duble manșe, două forțe din Serie A își vor măsura puterile, pentru a continua parcursul din UEL.

Vom avea parte de întâlniri foarte echilibrate, iar cele mai bune opt echipe rămase în cursa pentru câștigarea trofeului Europa League vor face tot posibilul pentru accederea în faza semifinalelor.

AC Milan – AS Roma, șocul din sferturile de finală Europa League

Cu siguranță, duelul dintre cele două cluburi uriașe ale Italiei este capul de afiș al rundei sferturilor de finală. Clubul din Milano nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, după perchezițiile pe care brigada financiară a poliției italiene le-a desfășurat la sediul „diavolului milanez”.

De asemenea, Liverpool va întâlni Atalanta, o altă echipă din Serie A, în timp ce Bayer Leverkusen, revelația din Bundesliga, îi va înfrunta pe englezii de la West Ham. Ultimul sfert de finală stabilit este cel dintre Benfica și Olympique Marseille.

Cum arată sferturile de finală din Europa League:

Sfert 1: AC Milan – AS Roma
Sfert 2: Liverpool – Atalanta
Sfert 3: Leverkusen – West Ham
Sfert 4: Benfica – Marseille

Semifinala 1 se va disputa între învingătoarele din sferturile 2 și 4, în timp ce protagonistele celei de-a doua semifinale vor fi decise la sfârșitul „dublelor” din sferturile 1 și 3. Astfel, Liverpool nu poate da piept cu AC Milan decât în finala Europa League.

Programul complet pentru fazele următoare ale Europa League

Partidele din prima manșă a sferturilor de finală Europa League sunt programate pe data de 11 aprilie, iar meciurile din retur se vor disputa o săptămână mai târziu, pe 18 aprilie.

Următoarea fază a competiției le va oferi iubitorilor acestui sport două dueluri pe data de 2 mai, urmând ca returul semifinalelor să aibă loc pe 9 mai. Finala este programată pentru data de 22 mai și se va desfășura la Dublin.

  • „Cormoranii” și „diavolii milanezi” pornesc drept favoriți în cursa pentru obținerea trofeului Europa League, judecând după valoarea lotului celor două formații.
  • Sferturi de finală, prima manșă – 11 aprilie
  • Sferturi de finală, manșa secundă – 18 aprilie
  • Semifinală, prima manșă – 2 mai
  • Semifinală, manșa a doua – 9 mai
  • Finală – 22 mai

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare