Verișoara lui Iker Casillas a pus piciorul în prag, după ce a fost acuzată că s-a culcat cu mulți fotbaliști de la Real Madrid: „Nu sunt o friptură de vită!” | GALERIE FOTO

Verișoara lui Iker Casillas a pus piciorul în prag, după nenumăratele acuzații care i-au fost aduse în ultima vreme. Alba Casillas, în vârstă de 31 de ani, este rudă cu fostul mare portar al celor de la Real Madrid. Asemănările fizice dintre cei doi sunt izbitoare. Pe parcursul ultimilor ani, a fost acuzată în repetate rânduri de faptul că s-ar fi culcat cu mai mulți „Galactici”.

Alba Casillas are 500.000 de urmăritori pe Instagram și obișnuiește să fie prezentă la emisiuni de tip reality-show din Spania, țara natală. Aceasta a decis, recent, să își expună propria versiune a celor întâmplate, pentru a putea pune capăt speculațiilor apărute.

Verișoara lui Iker Casillas a pus piciorul în prag!

Alba Casillas a hotărât să abordeze subiectul acuzațiilor care i-au tot fost aduse în ultima vreme, conform cărora „s-a culcat cu jumate din vestiarul lui Real Madrid”. Deși s-a speculat că ar fi avut diferite aventuri amoroase cu unii jucători madrileni de-a lungul anilor, Alba Casillas insistă că nu s-a pus niciodată problema ca un asemenea lucru să se petreacă, în ciuda faptului că a fost curtată, în repetate rânduri.

„Se zice că m-am culcat cu jumate din vestiarul lui Real Madrid. Vreau să vă spun că e o prostie. Da, mi-au scris, dar mie un fotbalist îmi oferă fix cât îmi oferă o minge, deci o arunc, nu contează pentru mine”, A spus Alba Casillas, potrivit Marca

Alba Casillas a vorbit și despre comportamentul fotbaliștilor

În continuare, verișoara fostului portar de legendă al madrilenilor a vorbit despre cum sunt, în general, fotbaliștii, făcând referire la faptul că nu țin cont de sentimente. A ținut să afirme și că le place să povestească despre marile lor cuceriri, lucru cu care ea nu este de acord. Aceasta consideră că jucătorii nu știu să aprecieze femeile de lângă ei.

„Da, puteam să fac o mie de chestii cu ei, dar sunt genul de oameni care te tratează ca pe o bucată de carne. Dragă, cu tot respectul, nu sunt o friptură de vită, deci nu! Plus că le place să le povestească și prietenilor și mie nu-mi place asta”, a mai adăugat Alba Casillas, potrivit sursei menționate anterior

Alba Casillas a devenit o vedetă în Spania, după aparițiile sale la reality-show-urile „La isla de las tentaciones” și „Mujeres y hombres y viceversa”. Verișorul său, marele Iker Casillas, a fost inclus de presa din Spania în topul celor mai creativi spanioli din afaceri, în urmă cu aproximativ doi ani.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare