EXCLUSIV | Derby-ul cu FCSB, debutul unei noi ere! Conducerea Rapidului anunță noul antrenor și lansează un apel către fani după eliberarea lui Liviu Ungurean

Derby-ul cu FCSB va marca nu doar finalul sezonului, dar și începutul unei noi ere pentru Rapid. Giuleștenii vor anunța noul antrenor. Cel mai probabil, Neil Lennon (52 de ani) va fi alesul lui Dan Șucu. Contactat de Sport pe Surse, Victor Angelescu a dezvăluit că anunțul oficial va fi făcut imediat după derby-ul programat duminică.

Rapid încheie un sezon care se anunța excelent, dar care are un final deplorabil pentru giuleșteni. Cristiano Bergodi și ai lui au fost la pământ după sezonul regulat, iar Dan Șucu a decis schimbarea italianului cu Bogdan Lobonț. Cum rezultatele au întârziat, acționarii au decis că se impune schimbarea strategiei în ceea ce privește banca tehnică. Iar numele ales este al unui manager străin. Nord-irlandezul Neil Lennon este tot mai aproape, iar Sport pe Surse a anunțat în exclusivitate despre stadiul negocierilor.

Neil Lenon, anunțat la Rapid după derby-ul cu FCSB

Anunțul instalării lui Neil Lennon a devenit o chestiune de ore. Nord-irlandezul cu 10 trofee alături de Celtic va fi cel mai probabil urmașul lui Bogdan Lobonț.

Giuleștenii temporizează schimbarea pentru a încheia actualul sezon și a-i oferi britanicului un start cu dreptul în Liga 1.

Contactat de Sport pe Surse, Victor Angelescu a dezvăluit că noul antrenor va fi anunțat imediat după derby-ul cu FCSB.

”O să facem un anunț din partea clubului la momentul potrivit, când o să avem antrenor.

O să fie pus după meciul cu FCSB noul antrenor. Semnăm contractul, vom face conferința de presă, acum nu facem nicio declarație”, a declarat Victor Angelescu pentru Sport pe Surse.

  • 10 trofee a cucerit Neil Lennon cu Celtic: 5 titluri, 4 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii

Tensiuni între suporteri

Cum era de așteptat, derby-ul de duminică nu va fi lipsit de clasicile fricțiuni între cele două grupuri de suporteri. Peluza Nord FCSB îi acuză pe giuleșteni că nu și-au respectat cuvântul în ceea ce privește numărul de bilete promise.

De partea cealaltă, rapidiștii se apără prin a invoca suspendarea primită din partea FRF după incidentele de la meciul cu Universitatea Craiova.

”Sunt chestii normale, două cluburi mai mult decât importante ale campionatului. Le-am dat câte bilete putem să le dăm maximum, conform legii.

Nu avem ce să declarăm mai mult de atât. O să fie un meci la care le-am dat câte bilete puteam, pentru că aveam porțiuni de stadion închise”, a mai spus Victor Angelescu pentru Sport pe Surse.

Eliberarea lui Liviu Ungurean, un nou suflu la Rapid

Rapid nu a mai câștigat niciun meci de la reținerea lui Liviu Ungurean. Eliberat recent, liderul suporterilor giuleșteni ar putea aduce o nouă emulație la echipă.

Victor Angelescu recunoaște că echipa a suferit din cauza celor întâmplate cu suporterii. Acționarul Rapidului lansează și un mesaj și spune că e cazul ca echipa să spele rușinea din acest sezon.

”(Despre eliberarea lui Liviu Ungurean?) Mă bucur că a fost eliberat, nu știu cu ce să influențeze eliberarea lui, este ultima etapă, vom vedea ce se va întâmpla.

O să vedem sezonul viitor. Acum mai avem un singur meci, care este un derby, vrem să îl câștigăm.

Dar nu influențează cu nimic clasamentul. Să vedem la începutul sezonului viitor. E clar că ne-au lipsit suporterii. Nu știu care va fi situația lui. Pe noi ne afectează și îmi doresc să avem galeria cum eram înainte.

E un meci foarte important pentru noi și ne dorim să câștigăm. Deși a fost un playoff dezastruos, mai putem să spălăm din rușinea asta cu FCSB. Sper ca mâine să câștigăm și să le dedicăm victoria suporterilor, a completat Victior Angelescu pentru Sport pe Surse.

  • Rapid – FCSB este programat duminică, 19 mai, de la 21:00.

40 selecții și 9 goluri a adunat Lennon pentru Irlanda de Nord în perioda 1994-2002

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare