„Dream-team-ul” la care visează fanii lui Real Madrid și care ar putea domina Europa pentru următorii 10 ani, cu Mbappe în prim-plan

„Dream-team-ul” la care visează fanii lui Real Madrid ar putea deveni realitate cu începere din vara acestui an, când clubul de pe „Santiago Bernabeu” plănuiește să aducă doi fotbaliști de calibru la nivel internațional.

Este vorba în primul rând, în mod evident, despre Kylian Mbappe, cel care i-a anunțat recent pe cei de la Paris Saint-Germain că nu va rămâne pe „Parc des Princes” și din vara acestui an, atunci când îi expiră actuala înțelegere.

„Dream-team-ul” la care visează fanii lui Real Madrid ar urma să devină realitate în vara acestui an

După cum se știe deja foarte bine, starul francez este dorit cu mare insistență de președintele Florentino Perez la Real Madrid deja de mai bine de doi ani, în acest timp derulându-se o adevărată „telenovelă” pe seama acestui subiect.

Iar acum pare destul de clar pentru mai toată lumea că în cele din urmă Kylian Mbappe va ajunge la clubul din capitala Spaniei, în vară, din postura de jucător de liber de contract, urmând a primi un bonus uriaș la semnătură, chiar dacă în prezent mai există și alte cluburi uriașe ale Europei interesate de campionul mondial din 2018, cum ar fi FC Barcelona, Liverpool sau chiar Arsenal.

De asemenea, în această perioadă se vorbește destul de mult în presa internațională despre faptul că Real Madrid ar urma să îl transfere la finalul acestui sezon și pe Alphonso Davies, fundașul stânga canadian în vârstă de 23 de ani de la Bayern Munchen, considerat de foarte multă lume drept unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în prezent pe această poziție, dacă nu chiar cel mai bun.

Ce prim 11 ar putea să alinieze Carlo Ancelotti în sezonul viitor

În cazul în care aceste două mutări s-ar materializa, s-ar ajunge ca Ancelotti să poată alinia în sezonul viitor un prim 11 absolut „monstruos”, cu fotbaliști dintre cei mai buni pe posturile lor și, în plus, foarte tineri, în special de la mijloc în sus.

De exemplu, în linia mediană, veteranii Luka Modric și Toni Kroos ar urma să fie trecuți pe „linie moartă”, chiar și dacă își vor prelungi contractele care expiră la finalul acestei stagiuni. În locul lor ar urma să apară Aurelien Tchouameni și Eduardo Camavinga, în prezent în vârstă de 24, respectiv 21 de ani.

De asemenea, linia de mijloc ar urma să fie completată de uruguayanul Federico Valverde, în vârstă de 25 de ani. Poziția de mijlocaș ofensiv va fi asigurată de Jude Bellingham, 20 de ani, cel care face pur și simplu senzație în actuala stagiune în tricoul lui Real Madrid.

Florentino Perez are șansa de a crea o nouă „dinastie galactică” în fotbalul european

În atac ar urma să fie titulari Vinicius Junior, 23 de ani, și Kylian Mbappe, 25 de ani, în cazul în care acesta din urmă va ajunge pe „Santiago Bernabeu”. Cu aceeași condiție, în flancul stâng al apărării lui Carlo Ancelotti va fi titularizat Alphonso Davies, în vârstă de 23 de ani.

De asemenea, în atac va mai putea fi folosit și Rodrygo, brazilianul de 23 de ani. În plus, în vara acestui an, pe „Santiago Bernabeu” va ajunge și Endrick, cel care a fost transferat deja de Real de la Palmeiras în schimbul sumei de 42.5 milioane de euro și care abia atunci va împlini vârsta de 18 ani, el fiind deja considerat drept viitorul mare star al fotbalului brazilian. Mai mult, în această perioadă a sezonului impresionează în tricoul blanco Brahim Diaz, mijlocașul ofensiv spaniol în vârstă de 24 de ani, care fără îndoială că va reprezenta o soluție viabilă pentru Carlo Ancelotii și cu începere din vara acestui an.

Așadar, singurele poziții în care madrilenii ar avea fotbaliști ceva mai experimentați ar fi cele de portar, fundaș dreapta și fundași centrali, acolo unde titulari vor fi, cel mai probabil, Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Antonio Rudiger și David Alaba.

Astfel, în aceste condiții, este destul de clar că Real Madrid are șansa de a domina Europa pentru următorii 10 ani, dacă acest nucleu de bază va fi păstrat și vor fi înlocuiți doar jucătorii care vor ajunge la o anumită vârstă la un moment dat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare