Record pentru Dinamo! „Câinii” au depășit un prag istoric și anunță invazie pentru returul barajului cu Csickszereda

Luni, 20 mai, ora 20:00, Dinamo va disputa manșa tur a barajului cu Csickszereda. Fiind deja anunțați peste 30.000 spectatori pe cel mai mare stadion al țării, dinamoviștii așteaptă cea mai mare asistență din ultimii ani.

„Câinii” anunță o deplasare masivă în retur

O săptămână mai târziu, după meciul care se joacă Arena Națională, „alb-roșii” fac deplasarea la Miercurea Ciuc. Fanii dinamoviști vor primi 125 bilete. Însă, „câinii” anunță o deplasare masivă în Harghita de peste 10.000 de suporteri.

Conform protocolului, gazdele au obligația de a oferi 5% din capacitatea stadionului oaspeților. Csikszereda va disputa meciurile de pe teren propriu la Miercurea Ciuc, pe Stadionul Municipal, o arenă care are o capacitate de doar 4000 de locuri. Suporterii alb-roșii vor primi un număr redus de bilete la meciul de pe 27 mai.

Cu toate acestea, fanii lui Dinamo anunță că numărul mic de bilete oferite pentru returul barajului nu va crea o dificultate. Suporterii au întâmpinat aceeași problemă și anul trecut, în returul cu FC Arges, iar aceștia au deplasat peste 2000 suporteri pe „Municipal”.

„Avem în față 2 meciuri ale căror rezultate doar noi le putem stabili, prin joc și atmosfera din stadion. Pentru joc avem jucători, dar strigătul nostru din peluză trebuie să se audă în toată țara. La Miercurea-Ciuc ne-au dat 125 de bilete. Anunțăm de acum că duminică și luni, 26 și 27 mai vom merge 10.000 la Miercurea Ciuc. Nu avem nevoie de bilete. Ei sunt cei care se vor simți în deplasare pe propriul lor stadion care va fi înconjurat de miile de câini din toată țara. Cântecele noastre vor fi auzite de echipă chiar dacă vor veni din afara stadionului.” au declarat suporterii în comunicatul de Peluza Cătălin Hîldan.

Dinamoviştii, primă de 100.000 euro

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că jucătorii antrenați de Zeljko Kopic vor primi o sumă totală în valoare de mai mult de 100.000 de euro în cazul în care vor reuși să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

„Este o primă consistentă pentru salvarea de la retrogradare. Nu vorbim despre sume de principiu. (n.r. mai mult de 100.000 de euro?) Mai mult, e o primă consistentă” a declarat administratorul de la Dinamo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare