”Este prea mult!” Elias Charalambous, criză de nervi în fața jurnaliștilor, înaintea derby-ului cu Rapid

Înaintea derby-ului cu Rapid, Elias Charalambous (43 de ani) a avut o ieșire nervoasă în timpul conferinței de presă. Tehnicianul a ajuns la capătul răbdării după ce i s-a adresat de nenumărate ori aceeași întrebare.

FCSB nu a reușit să câștige contra rivalei din Giulești. În sezonul regulat, giuleștenii s-au impus de două ori, 2-1 și 4-0, iar partida tur din play-off s-a terminat la egalitate, 2-2.

Elias Charalambous, „Nu puteți întreba asta la nesfârșit”

Dumincă, 19 mai, FCSB o întâlnește pe rivala Rapid, pe stadionul din Giulești. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a fost prezent la conferința de presă, iar după ce jurnaliștii au pus aceeași întrebare de mai multe ori, Elias Charalambous a răbufnit. Cipriotul a fost întrebat de disconfortul jucătorilor în ceea ce îi privește pe giuleșteni.

„Mamma mia! Mi-ați pus această întrebare de minim 20 ori în acest sezon. Am fost întrebat de prea multe ori asta. Campionatul este încheiat, deci nu este cea mai bună întrebare. Îmi pare rău, știți că vă respect mult, însă nu puteți întreba asta la nesfârșit.

Astfel de lucruri se întâmplă. Am jucat cu Rapid, am pierdut, ăsta este fotbalul. Repetați această întrebare în fiecare săptămână, nu face sens pentru mine să ofer un răspuns. Nu cred că este corect, am câștigat campionatul, însă mă întrebați mereu despre eșecurile cu Rapid. Repet: vrem să câștigăm acest meci pentru suporteri. Este prea mult!” a declarat antrenorul lui FCSB.

Chiar dacă va amenaja mulți jucători de bază, cipriotul vrea să încheie acest sezon cu o victorie împotriva celor de la Rapid.

„Este ultima partidă a sezonului. Vrem să conchidem acest sezon fantastic cu o victorie, dacă este posibil. Pentru partida de mâine, vom folosi jucători care au evoluat mai puțin, vrem să le oferim șanse acestora, dar și să menajăm o parte dintre jucătorii care au dus greul în acest sezon, jucători care pot fi angrenați în lotul echipei naționale.” a mai spus Elias Charalambous.

Elias Charalambous, invitat special la meciul lui PAOK

Formația lui Răzvan Lucescu,PAOK, s-a îndepărtat la două puncte de AEK Atena, cu o singură etapă rămasă de disputat din actualul sezon.

 Aflat în ultimele zile în Grecia, acolo unde a mers la muntele Athos, tehnicianul cipriot a mers să vadă pe viu partida dintre PAOK și Panathinaikos.

Legătura dintre Charalambous și PAOK datează încă din vremea când actualul antrenor de la FCSB era încă în activitatea de fotbalist. Cipriotul a evoluat pentru formația din Grecia între anii 2005 – 2008.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare